cookie-og-privatlivspolitik
Timmi Nielsen (tv) har spillet sin sidste kamp for Døllefjelde-Musse. Han skifter til Vordingborg, der er tophold i Sjællandsserien.
Timmi Nielsen (tv) har spillet sin sidste kamp for Døllefjelde-Musse. Han skifter til Vordingborg, der er tophold i Sjællandsserien.
Foto: Anders Knudsen

Sport

Døllefjelde mister målmanden

Timmi Nielsen er tabt for markedsklubben - skifter til Vordingborg
05. december 2019 kl. 18:40 Af Thomas Jensen

Annonce

DØLLEFJELDE Forårets oprykningsspil i LF-serien bliver uden en af rækkens bedste keepere.

Døllefjelde-Musses Timmi Nielsen har valgt at prøve lykken nordpå i Vordingborg, der efter første halvdel af turneringen fører Sjællandsserien et point foran Slagelse.

- Da henvendelsen kom fra Vordingborg, var jeg ikke i tvivl. Jeg vil gerne prøve mig selv af på et højere niveau, derfor vælger jeg at skifte, siger Timmi Nielsen, der nåede at stå halvandet år i Døllefjeldes mål efter skiftet fra Nykøbing FC i sommeren 2018.


Konkurrence

Han kan ikke vide sig sikker på at blive førstevalg i Vordingborg, da de råder over endnu en keeper, men han er ikke bange for at blive plantet på bænken.

- Det er kun med til at udvikle mig, at der er konkurrence om pladsen. Det har jeg måske savnet lidt i Døllefjelde, lyder det fra Timmi Nielsen, der håber, at Vordingborg efter forårssæsonen kan kalde sig Danmarksseriehold.


Leder efter ny keeper

Tabet efterlader Døllefjelde, der netop har ansat Finn Larsen som ny cheftræner, med et målmandsproblem forud for forårssæsonen.

- Det er møghamrende ærgerligt, men der er ingen bad feelings over for Timmi. Han har valgt at ville prøve sig af på højere niveau, og vi ønsker ham held og lykke videre i karrieren, lyder det fra Døllefjeldes spillende assistenttræner Nicky Bertelsen.

Han er nu sammen med Finn Larsen gået på målmandsjagt, og det er langt fra nogen nem opgave.

- Det er den værste position at miste en spiller på. Der er bare ikke nogen målmænd på Lolland-Falster, der enten har ambitioner eller gider at træne to gange om ugen, siger Nicky Bertelsen.

Halvdelen af målmændene i LF-serien træner jo ikke, men spiller kun kampe fordi der er ikke er andre, sukker Nicky Bertelsen.

- Men vi gør selvfølgelig alt, hvad vi kan for at skaffe én, der kan tage med hænder, understreger han.


Håber på fire-fem nye

Til gengæld håber Nicky Bertelsen på, at fire-fem nye unge markspillere møder op til første træningsdag efter nytår.

- Det virker som om, at ansættelsen af Finn Larsen som cheftræner kan trække nogle unge spillere til, der gerne vil træne. Det er det fundament, vi gerne vil bygge op, slutter Nicky Bertelsen.

Vordingborg har også haft Nykøbing FC's Alhaji Kebbah Faye til prøvetræning, og han har også valgt at prøve lykken i den sydsjællanske klub til foråret.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Au pair-ordningen til eftersyn 19. januar 2020 kl. 22.57

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's svanesang. 19. januar 2020 kl. 13.30

AF: LEIF A. JENSEN

Når der penge i at snakke… 19. januar 2020 kl. 00.37

AF: SVEN-ERIK JENSEN

Kører alt for stærkt og for tæt 18. januar 2020 kl. 13.45

AF: BJARKE ROSENKILDE

Den Konservative Khader og… 17. januar 2020 kl. 21.45

AF: SIMON HAMPE SØRENSEN

Dannebrog og… 17. januar 2020 kl. 15.58

Annonce