Dolbergs debuttræffer hjælper Nice til smal sejr

Kasper Dolberg løfter elegant bolden over Dijons målmand og gør det til 1-1 med sit første mål for Nice. Foto: Yann Coatsaliou/Ritzau Scanpix

Kasper Dolberg scorede lørdag sit første mål for Nice, som hjemme vandt 2-1 over Dijon.

Den danske landsholdsangriber Kasper Dolberg åbnede lørdag sin målkonto for sin nye klub, franske Nice.

Det skete i hjemmekampen mod Dijon, hvor danskeren stod for udligningen i sejren på 2-1.

- Det er godt, at han scorede. Det vil gavne ham rigtig meget, siger Nice-træner Patrick Vieira om Dolbergs scoring ifølge det franske nyhedsbureau AFP.

Dolberg blev flot spillet fri i feltet, og med et elegant chip løftede han bolden over den fremadstormende målmand.

Scoringen faldt efter en lille halv times spil, efter at gæsterne havde taget føringen i 22. minut.

Matchvinder blev Youcef Attal, som to minutter inde i anden halvleg sørgede for 2-1-målet.

Kasper Dolberg blev skiftet ud godt ti minutter før tid.

Med sejren holder Nice sig godt til i ligatabellen, hvor holdet har vundet fire af de første seks kampe og står noteret for 12 point.

Det er samme antal som mestrene fra Paris Saint-Germain, som dog har spillet en kamp færre og topper ligaen på en bedre målscore end Nice.

Paris Saint-Germain møder søndag på udebane Lyon med den unge danske midterforsvarer Joachim Andersen på holdet.

Lørdagens mest dramatiske opgør stod mellem Marseille og Montpellier. Kampen, der sluttede 1-1, fik en kaotisk afslutning med tre udvisninger i det 90. minut.

Først fik Boubacar Kamara fra Marseille og Jordan Ferri fra Montpellier det røde kort for et håndgemæng.

Derefter fik Marseilles Dimitri Payet et gult kort for at fælde en modstander, og Payet trak endnu et gult kort og dermed en udvisning, da han brokkede sig over for dommeren.

Marseille er på ligaens tredjeplads med 11 point.