Dortmund nedlægger Freiburg i målfest

Thomas Meunier scorede to mål mod Freiburg. Begge med hovedet efter et hjørnespark. Foto: Martin Meissner/Ritzau Scanpix

To mål af Thomas Meunier og to af Erling Haaland hjalp Dortmund til en 5-1-sejr over Freiburg i Bundesligaen.

45 minutter og så var kampen så godt som lukket, da Borussia Dortmund fredag tog imod Freiburg i Bundesligaen.

Efter en god første halvleg kunne Dortmund gå til pause foran 3-0, og der opstod da heller aldrig spænding om udfaldet.

I anden halvleg fik Freiburg godt nok reduceret til 1-3, men efterfølgende gjorde Erling Haaland det til 4-1, inden Mahmoud Dahoud med cirka fem minutter tilbage scorede til slutresultatet, 5-1.

Forinden havde Haaland også scoret i første halvleg, så den norske bomber nu er oppe på 21 mål i 18 kampe i denne sæson.

Thomas Meunier stod for Dortmunds to første mål. Belgieren steg i begge tilfælde til vejrs efter hjørnespark og pandede bolden ind. Først til 1-0 og derefter til 2-0.

Dortmund ligger på andenpladsen og er nu tre point efter topholdet Bayern München. Det kan dog ændre sig igen lørdag, hvor Bayern møder FC Köln. De forsvarende mestre tabte deres første kamp efter vinterpausen i Bundesligaen, da det i sidste weekend endte med et nederlag til Borussia Mönchengladbach.