cookie-og-privatlivspolitik
Jadon Sancho er taget med Borussia Dortmund på træningslejr i Schweiz. (Arkivfoto)
Jadon Sancho er taget med Borussia Dortmund på træningslejr i Schweiz. (Arkivfoto)
Foto: Leon Kuegeler/Reuters

Sport

Dortmund smækker døren i: Sancho bliver hos os

Ifølge Dortmund-sportsdirektør Michael Zorc bliver Jadon Sancho i klubben trods rygter om Manchester United.
10. august 2020 kl. 17:57 Af Ritzau

Annonce

På rygtebasis var Borussia Dortmunds Jadon Sancho godt på vej til Manchester United, men nu har situationen taget en drejning.

Sancho er taget med Dortmund på træningslejr i Schweiz, og ifølge klubbens sportsdirektør, Michael Zorc, er stortalentet også Dortmund-spiller i den kommende sæson.

- Vi planlægger efter at have Jadon Sancho på vores hold i denne sæson. Det er vores endelige beslutning. Jeg tror, at det besvarer alle spørgsmål, siger han til fremmødte journalister i Schweiz.

Faktisk kan Sancho være et finde i den tyske storklub de næste tre år, påpeger Michael Zorc.

- Sidste sommer justerede vi Jadons løn, så den svarer til hans præstationer. Så dengang forlængede vi sådan set hans kontrakt frem til 2023, siger han.

20-årige Sancho er et af Englands største talenter og en stor profil på Dortmunds hold. I den forgangne sæson scorede han 20 mål og leverede 20 oplæg til scoringer på tværs af alle turneringer.

Han har også været en del af det engelske landshold, siden han fik debut i oktober 2018. I alt er det blevet til 11 kampe i landsholdstrøjen.

Manchester United har været meldt som en seriøs bejler, og manager Ole Gunnar Solskjær er flere gange blevet spurgt ind til den stærke offensivspiller på pressemøder.

Ifølge AFP havde Dortmund opsat en deadline for et potentielt salg af Sancho, men United nåede angiveligt ikke at imødekomme bundesligaklubbens krav.

Dortmund-direktør Hans-Joachim Watzke udelukkede i sidste uge, at Sancho kunne sælges, hvis han stadig var i klubben, når træningslejren begyndte.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

Annonce