cookie-og-privatlivspolitik
Patrick Nielsen fotograferet under de sidste forberedelser før MMA-opgøret, som han tabte til Mark O. Madsen. Den forsvundne kasket ses til venstre på bordet i forgrunden.
Foto: Thomas Sjørup, Ritzau/Scanpix

Sport

Efter nederlag til Mark O: Udlover 10.000 kroner i dusør for mistet kasket

Bokseren Patrick Nielsen mistede en for ham meget værdifuld kasket i forbindelse med MMA-kampen mod Mark O. Madsen i sidste weekend.
17. juni 2019 kl. 12:15 Af Jakob Poulsen

Annonce

Det var ikke kun sejren, som bokseren Patrick Nielsen gik glip af under forrige lørdags stort opsatte MMA-brag mod Nykøbing-kæmperen Mark O. Madsen.

Nu fortæller Patrick Nielsen, at han også mistede sin kasket i forbindelse med kampen i K.B. Hallen. En kasket, der er så dyrebar for ham, at han nu har besluttet at udlove en dusør til den, der kan hjælpe ham afgørende videre i hans søgen. Det fortæller han i et opslag på sin Instagram-profil "bokserpatrick".

- Hej alle. Min kasket er blevet taget under MMA-kampen! Og jeg leder stadig efter den. Der er kun en af den, skriver Patrick Nielsen og fortsætter:

- Der er dusør på 10.000 kroner til den, der kan fortælle, hvem der har den eller kan få den - den har ingen værdi andet end for mig. På forhånd tak!

Det fremgår ikke af opslaget, om kasketten er forsvundet fra omklædningsrummet eller under andre omstændigheder i forbindelse med kampen, ligesom Patrick Nielsen heller ikke skriver, hvorfor lige netop dén kasket betyder så meget for ham.

Kasketten er sort og med bogstaverne NL trykt i grå/sølvfarve oveni hinanden lige over skyggen foran på kasketten - den ses i bunden af billedet herover.

Opslaget har fået en række mere eller mindre "vittige" kommentarer med på vejen fra folk, der følger bokserens profil. En af dem skriver eksempelvis: "Den har Mark O - men ham tror jeg ikke du kan ordne".KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Socialdemokraterne, de… 03. juni 2020 kl. 11.14

AF: MARTIN WOUTERS

brædder er en lykkelig… 01. juni 2020 kl. 10.57

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

Annonce