cookie-og-privatlivspolitik
Jacob Egeris (i midten) føler sig godt til rette i Nykøbing FC og tror på en bundkamp, der først bliver afgjort i sidste spillerunde. I aften gælder det Fremad Amager.
Jacob Egeris (i midten) føler sig godt til rette i Nykøbing FC og tror på en bundkamp, der først bliver afgjort i sidste spillerunde. I aften gælder det Fremad Amager.
Foto: Ingrid Riis

Sport

Egeris: Det bliver tæt helt til slut

Endnu en nøglekamp for Nykøbing FC venter i aften på udebane mod Fremad Amager.
01. juli 2020 kl. 11:40 Af Thomas Jensen

Annonce

NYKØBING Der er lagt op til endnu en forbudt for børn kamp, når Nykøbing FC i aften drager til Sundby Idrætspark , hvor Fremad Amager lægger kunstgræs til endnu et vigtigt slag.

Holdene over NFC, hvor Fremad Amager er iblandt, begynder så småt at sejle væk fra falstringerne, der i det seneste to kampe kun har spillet uafgjort og det hjælper altså ikke meget, når holdene lige over henter vinder i ny og næ.

Senest i aftes kunne HB Køge notere sig en overraskende sejr over førerholdet Vejle, og det betyder at NFC har tre point op til dagens modstander Fremad Amager samt HB Køge og Skive, der alle har 35 point mod NFC's 32 og Hvidovre lige under nedrykningsstregen med 30 point.

Spændingen er således intakt før aftenens opgør, hvor NFC er under pres for at komme hjem med et eller andet for at ikke også Fremad Amager skal forsvinde i det fjerne.

Men det ryster ikke NFC's nye forsvarsgeneral, Jacob Egeris, der har spillet samtlige minutter siden han kom til klubben i vinterpausen.


Samarbejde fungerer

- Det bliver tæt helt til slut, og afgøres formentlig først i sidste spillerunde, forudser Jacob Egeris, der indtil videre er glad for sit ophold i Nykøbing, efter at han kom hjem til Danmark igen efter et ophold i norsk fodbold.

- Jeg synes, at det går bedre og bedre i mit samarbejde med Jordan (Wilson, red.) nede midterforsvaret. men vi skal blive endnu skarpere på de små detaljer, så de ikke får mål ud af ingenting, som det er sket i nogle af de seneste kampe, understreger Jacob Egeris, der er i karantænefare. Han kan ikke tåle flere advarsler, før det koster en dag i straffeboksen.

Egeris mener, at de spillemæssige takter der vises i øjeblikket, er nok til at redde holdet fra den truende nedrykning.

- Det nytter ikke noget at gå i panik, og indrette sig alt for meget efter modstanderen. Vi skal fortsætte med det tekniske fodbold, som vi er gode til, og så er jeg sikker på, at der kommer point nok ind på kontoen, understreger Jacob Egeris, der ikke føler, at holdet er ekstraordinært under pres her og nu.

- Men selvfølgelig skal der snart et par sejre ind på kontoen, slår han fast.

Det samme er cheftræner Claus Jensen naturligvis bevidst om.

- Det handler om at vinde, og det går vi også hundrede procent efter i hver eneste kamp, men at stirre sig blind på tabellen hjælper ikke noget, understreger han.


Ligner genvalg til Sebastian

Til opgøret mod Hvidovre i søndags gik keeper Jannick Storch i stykker under opvarmningen.

Hans afløser Sebastian Olsen stod en glimrende kamp, og det ligner genvalg på den post, mens der næppe er de store ændringer i startopstillingen i forhold til den seneste kamp, da truppen ifølge Claus Jensen er frisk og skadesfri.

Fremad Amager må undvære midtbanespilleren Réda Rabei, der er karantæneramt.

Der er kampstart kl. 18.00 i Sundby Idrætspark.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce