cookie-og-privatlivspolitik
Vejles Arbnor Mucolli i nærkamp med Nykøbing FC's Jordan Wilson 1. divisionskampen på Vejle Stadion, som værterne vandt 1-0 og rykker op i Superligaen.
Vejles Arbnor Mucolli i nærkamp med Nykøbing FC's Jordan Wilson 1. divisionskampen på Vejle Stadion, som værterne vandt 1-0 og rykker op i Superligaen.
Foto: Henning Bagger, Scanpix

Sport

Endnu et bittert nederlag

Vejle vandt 1-0 på et kæmpedrop af målmand Jannich Storch.
14. juli 2020 kl. 21:24 Af Torben Mølgaard

Annonce

VEJLE Nykøbing FC's chancer for at overleve i 1. division er nu så mikroskopiske, at de reelt ikke er til at få øje på efter tirsdagens 0-1-nederlag på udebane til Vejle, der med sejren definitivt sikrede sig oprykningen til Superligaen.

Hvis "bjørnebanden" er ved at være godt trætte af små unødvendige nederlag, så er det til at forstå - for det var et sådant de indkasserede mod topholdet.

Sejren kom nemlig i hus efter et kæmpedrop af målmand Jannich Storch, der tabte et ufarligt langskud fra Ylber Ramadani ind over mållinjen knap et kvarter inde i anden halvleg.

Nykøbing FC havde spillet en fin første halvleg, hvor de marginalt var bedre end Vejle, og godt kunne have scoret ved et par gode tilbud til Sebastian Koch.

Spillemæssigt kunne gæsterne ikke helt holde niveauet efter pausen, hvor Vejle var mere aggressive, men Mathias Kristensen fik faktisk en gigantisk hovedstødschance for at udligne kort efter Ramadanis mål.

Men ganske betegnende for NFC's sæson headede han ved siden af.

NFC mangler to kampe mod Vendsyssel FF (hjemme) og Fredericia (ude), og kun sejre i disse kampe - og nederlag til Hvidovre i deres sidste kampe mod Skive (hjemme), Næstved (ude) og Roskilde(hjemme) - kan redde falstringerne.

Det er der vist ingen, der for alvor tror på kommer til at ske.

Læs mere om kampen i Vejle i Folketidende onsdag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

Annonce