cookie-og-privatlivspolitik
BK Thors formand Morten Ahlefeldt Hansen med en af de tomme papkasser, som brydemadrasserne blev stjålet fra, inden de var taget i brug. Nu har BK Thor fået nogle andre madrasser med hjælp fra lokale virksomheder.
Foto: Claus Hansen, arkivfoto

Sport

Erhvervsliv hjælper brydeklub efter madras-tyveri

Brydeklubben Thor har med støtte fra det lokale erhvervsliv skaffet nye brydemadrasser i sidste øjeblik før weekendens Thor Masters-stævne.
15. marts 2019 kl. 08:01 Af Jakob Poulsen

Annonce

Det kom mildt sagt som noget af en ubehagelig overraskelse for folkene i brydeklubben BK Thor fra Nykøbing, at klubben i slutningen af sidste måned fik stjålet spritnye brydemadrasser til en værdi af cirka 200.000 kroner, inden man overhovedet havde nået at pakke dem ud og tage dem i brug.

Madrasserne skulle blandt andet bruges i forbindelse med det store internationale brydestævne Thor Masters, som klubben er vært for i denne weekend.

Tyveriet er meldt til politiet, men madrasserne er stadig ikke dukket op. Heldigvis for BK Thor har et antal lokale virksomheder besluttet at give en økonomisk håndsrækning, så det har været muligt at købe nogle andre madrasser i Tyskland. Det fortæller TV Øst.

De nye madrasser ankom onsdag aften, og dermed skulle alt være klar til stævnet, som finder sted i Nykøbing F. Hallen i weekenden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

AF: BJARKE ROSENKILDE

De kære konventioner. 11. juli 2019 kl. 15.26

AF: MARTIN WOUTERS

cykelbro, lille ekstra ø og… 08. juli 2019 kl. 09.07

AF: JOHN WENNERWALD

Fattigdomsgrænsen genindføres 07. juli 2019 kl. 22.38

AF: BJARKE ROSENKILDE

Sandheden er ilde hørt 07. juli 2019 kl. 16.31

AF: JOHN WENNERWALD

Brystkræftsafdeling flyttes 30. juni 2019 kl. 22.05

Annonce