cookie-og-privatlivspolitik
Kasper Olsen er en af de fem spillere, der får debut i aften for Team Sydhavsøerne i pokalkampen på udebane mod Stadion.
Kasper Olsen er en af de fem spillere, der får debut i aften for Team Sydhavsøerne i pokalkampen på udebane mod Stadion.
Foto: Jan Knudsen

Sport

Et bump på vejen i jagten på en storkamp

Team Sydhavsøerne møder Stadion i pokalturneringen onsdag aften.
12. august 2020 kl. 16:00 Af Thomas Jensen

Annonce

MARIBO Siden 8. marts har Team Sydhavsøerne ikke været i ilden til en tællende håndboldkamp, men i aften står noget på spil igen, når holdet møder Stadion i 6. runde af Santander Cuppen - landspokalturneringen.

Dermed er det også første gang, at den nye træner Ian Marko Fog for alvor skal se, hvor langt han er kommet i opbygningen af sit mandskab.

Stadion, der hører hjemme i københavnerforstaden Tingbjerg, har i mange sæsoner været blandt topholdene i 2. division, og flere gange spillet oprykningskampe om en billet til 1. division, men er ikke sluppet gennem nåleøjet endnu, så Ian Marko Fog tager ikke videre avancement for givet.

- Vi har stor respekt for Stadion og kan ikke tillade os at tage let på opgaven, siger Ian Marko Fog, der har et fint kendskab til modstanderen, da han har set en enkelt træningskamp, hvor Stadion mødte HØJ og tabte 33-37.

- De har flere spillere med 1. divisionserfaring og en meget rutineret playmaker i Michael Jensen, der formår at sætte spillet rigtig godt op, fortæller Ian Marko Fog, der af samme årsag bevidst havde lagt en træningskamp i lørdags mod TIK Taastrup fra 2. division for at teste niveaet af mod en modstander, som må forventes at ligge på Stadions niveau.

- Der fik vi forhåbentligt sendt et signal til Stadion om, at der ikke er noget at komme efter, lyder det fra Ian Marko Fog, der gerne vil en runde videre til ottendedelsfinalen, hvor der sandsynligvis venter et af de seedede mandskaber fra Håndboldligaen.

Team Sydhavsøerne giver debut fem spillere, Niels Dahl, Kasper Olsen, Daniel Sørensen, Daniel Alstrup og Oliver Larsen, samt træner Ian Marko Fog.

Der fløjtes op i Energicenter Voldparken-Hallen klokken 19:30, og man skal have gyldig billet på forhånd igennem Team Sydhavsøerne for at overvære kampen.

Læs om kampens udfald sent onsdag aften på Folketidende.dk og i Folketidende papiravis torsdag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

Annonce