FAKTA: Sådan gik det i søndagens VM-kampe

Harry Kane scorede et hattrick, da England storsejrede med 6-1 over Panama ved VM søndag. Foto: Carlos Barria/Reuters

Harry Kane scorede hattrick for England, mens Colombia sendte Polen ud af VM med en fortjent 3-0-sejr.

Søndagen bød på engelsk storsejr ved VM, hvor Harry Kane nåede op på fem scoringer i alt ved VM, hvilket gør ham til topscorer lige nu i turneringen.

To kampe åbnede op for spændingen i gruppe H, hvor Polen måtte sande, at VM-eventyret slutter efter sidste gruppekamp.

Disse tre kampe blev spillet søndag:

* England-Panama 6-1:

England sikrede en ottendedelsfinale med en knusende 6-1-sejr over Panama i gruppe G.

Harry Kane scorede hattrick for England, og han nåede dermed op på fem scoringer ved VM indtil nu, hvilket gør ham til topscorer i turneringen lige nu.

Efter to kampe har England og Belgien begge seks point og en målscore på 8-2. De to hold mødes i sidste gruppekamp i et slag om førstepladsen i gruppen.

Dermed kan det blive fair play-point, der afgør, hvem der ender med førstepladsen. Panama og Tunesien er ude af VM, efter at de to nationer har spillet mod hinanden i den sidste gruppekamp.

Harry Kanes tre mål blev suppleret af to scoringer af John Stones og et enkelt mål af Jesse Lingard.

* Japan-Senegal 2-2:

Senegal var foran to gange, men afrikanerne måtte nøjes med 2-2 mod Japan i gruppe H, som er helt åben inden de sidste gruppekampe, hvor det kun står klart, at Polen ikke kan avancere.

Japan og Senegal har fire point, mens Colombia har tre point i slaget om at gå videre fra gruppen.

Sadio Mané bragte Senegal foran 1-0, da Japan-keeper Eiji Kawashima fumlede og parerede bolden ind på Mané, der dermed scorede.

Takashi Inui udlignede for Japan i første halvleg.

Efter pausen bragte Moussa Wague Senegal foran 2-1, inden Keisuke Honda sikrede Japan 2-2. I de sidste kampe 28. juni mødes Japan og Polen, mens Colombia spiller mod Senegal.

* Polen-Colombia 0-3:

Colombia havde med ti mand i det meste af opgøret tabt sin første gruppekamp 1-2 til Japan, men søndag vågnede colombianerne op.

Polen blev kørt over med en fortjent 3-0-sejr til sydamerikanerne.

Colombia sprudlede, mens Polen slet ikke kunne finde niveauet fra kvalifikationen, hvor Polen sluttede ganske suveræn i Danmarks pulje.

Med nederlaget er Polen færdig ved VM, når sidste gruppekamp er spillet.

James Rodríguez var tilbage i startopstillingen og lagde op til føringsmålet fem minutter før tid, da han flot fandt Yerri Mina, der dirigerede bolden i mål til 1-0 på et hovedstød.

I anden halvleg øgede Radamel Falcao til 2-0, inden Rodriguez med endnu en strålende pasning spillede Juan Cuadrado fri. Juventus-profilen løb ned mod det polske mål og svigtede ikke og øgede til slutresultatet 3-0.