cookie-og-privatlivspolitik
Inga Gustavsen (til venstre) og Jonna Olsen vil i aften stå klar til at sørge for velskænkede fadøl til de tørstige tilskuere, der vil overvære pokalkampen mellem NFC og Lyngby.
Inga Gustavsen (til venstre) og Jonna Olsen vil i aften stå klar til at sørge for velskænkede fadøl til de tørstige tilskuere, der vil overvære pokalkampen mellem NFC og Lyngby.
Foto: Jan Knudsen

Sport

FC Nakskov sætter alle sejl til ved fodboldbrag

OK+ Stadion på Bregnevej i Nakskov lægger græs til pokalbrag mellem Nykøbing FC og superliganedrykkerne fra Lyngby onsdag aften.
08. august 2018 kl. 13:20 Af Jesper Bøgh

Annonce

Når Nykøbing FCs 1. divisionsmandskab onsdag aften klokken 18 løber på banen for at tage imod Lyngbys ditto i pokalturneringen, sker det på "hjemmebane" i Nakskov.

NFCs traditionelle hjemmebane i Nykøbing er under ombygning, og derfor har klubben lavet aftale med FC Nakskov om at spille pokalkampen i aften på OK+ Stadion på Bregnevej og ligeledes hjemmekampen i 1. Division mod Roskilde på søndag.

- Vi har et godt samarbejde med NFC, og derfor er det også naturligt, at vi samarbejder på denne måde. Men det er klart, at der er et noget større setup omkring afviklingen af NFCs kampe, end vi plejer, lyder det fra FC Nakskov-formand Jesper Kristensen, der dog peger på, at FC Nakskov har erfaringer fra afvikling af en U17-landskamp for et par år siden at trække på.

Det er NFC, der er afvikler af kampen og derfor har ansvaret for sikkerheden.

- Det kræver uddannede kontrollører, så dem stiller NFC med - ligesom de har lejet banen af Lolland Kommune. Derfor er det også NFC, der får entréindtægterne, fortæller Jesper Kristensen.

OK+ Stadion er et åbent stadion, og derfor er der sat hegn op rundt om stadion for at leve op til sikkerhedskravene.

Til gengæld er det FC Nakskov, der sørger for boder og salg af blandt andet øl, vand, pølser og slik.

- Under kampen vil vi have omkring 30 frivillige i sving. Vi opsætter flere boder og toiletvogne, fortæller han.

FC Nakskov skal i den forbindelse bespise de 12 mand, der kommer fra produktionsselskabet, der på TV3 Sport sender direkte fra kampen.

- De har været på stadion for at opsætte stillads, som står over siddetribunen, mens OB-vognene skal stå bag stå-tribunen. Vi tænder også stadionlyset fra kampens start af hensyn til tv-produktionen, fortæller Jesper Kristensen, der forventer 400-500 tilskuere, men håber på 800 til 1.000 tilskuere.

- Men vi har i vores planlægning kalkuleret med 1.000 tilskuere, slår han fast.

To af de frivillige, Inga Gustavsen og Jonna Olsen, der skal sørge for blandt andet ølsalg i en af boderne, håber på en travl aften.

- Der bliver også opsat en grill, så vi håber på, at tilskuerne i varmen vil købe en ekstra øl og pølse, lyder det fra de to.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vi opretter eget vikarbureau 21. april 2019 kl. 22.43

AF: FÆLLESRÅDET FOR SAKSKØBING OG OMEGN

Stop udvidelsen af… 18. april 2019 kl. 09.25

AF: TOM AHLQVIST

Guldborgsund kommuneplan 2019-2031 17. april 2019 kl. 10.06

AF: MARTIN WOUTERS

Hvorfor forvaltes landets… 15. april 2019 kl. 20.15

AF: JOHN WENNERWALD

Mette F. står fast 14. april 2019 kl. 19.43

AF: BO BRIKS RICHARDT

Kasper Rougs troværdighed 10. april 2019 kl. 17.28

Annonce