cookie-og-privatlivspolitik
FC Nordsjællands Kamal-Deen Sulemana (i midten) scorede to mål, da klubben vandt 4-3 over Randers FC.
FC Nordsjællands Kamal-Deen Sulemana (i midten) scorede to mål, da klubben vandt 4-3 over Randers FC.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Sport

FC Nordsjælland forlænger sejrsstime med sejr i Randers

FC Nordsjælland har vundet fire kampe i træk, efter at klubben søndag vandt 4-3 i en dramatisk kamp i Randers.
11. april 2021 kl. 16:01 Af Ritzau

FC Nordsjælland var bedre end Randers FC til at udnytte sine chancer, og derfor vandt det unge mandskab med 4-3 i Randers i mesterskabsspillets anden runde.

Sejren forlænger en imponerende stime for FCN. Klubben er således ubesejret i de ni seneste kampe og har sågar trukket sig sejrsrigt ud af de seneste fire.

Superligaens femteplads var på spil, eftersom både Randers og FCN inden kampen lå på 32 point og havde et lille hul på seks point op til fjerdepladsen.

FCN vandt duellen og kan dermed begynde at drømme om Europa, da femtepladsen giver mulighed for europæisk deltagelse, hvis pokalvinderen ender blandt de fire bedste.

Randers startede kampen bedst og lagde et højt pres, men det var FC Nordsjællands angriber Victor Jensen, som noterede sig som første målscorer efter ni minutter.

Annonce

FCN havde svært ved at skabe chancer, men de få chancer, der blev skabt, blev til gengæld udnyttet.

Offensivspilleren Kamal-Deen Sulemana gjorde det først til 2-0, hvorefter Randers' formstærke angriber Marvin Egho reducerede, inden Sulemana i slutningen af første halvleg scorede igen.

I anden halvleg viste FCN mere kontrol, men et forsvarskoks i det nordsjællandske forsvar lukkede alligevel Randers tilbage i kampen. RFC-midtbanespilleren Vito Mistrati bankede bolden i mål til 2-3.

Herefter stod der Randers på alt, og en udligning lå i luften, men det var alligevel FCN, der scorede først. På klubbens fjerde chance scorede Victor Jensen holdets fjerde mål.

Til sidst headede Vito Mistrati et 3-4-mål i kassen, men det blev ikke til mere end det, og FCN trak altså det længste strå i den målrige affære.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Er Det Konservative… 13. maj 2021 kl. 16.24

AF: JOHN WENNERWALD

Paradigmeskifte version 2.0 09. maj 2021 kl. 22.09

AF: PAW HALLANDSON

Det skriger til himlen! 09. maj 2021 kl. 20.40

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

Annonce

ANNONCE