cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Claus Hansen

Sport

FCK-træner: - Vi var pivringe

FC Københavns træner Jess Thorup var dybt skuffet efter nederlaget til Nykøbing FC.




22. september 2021 kl. 21:20 Af Jakob Poulsen

Mens hovedparten af de cirka 5.000 tilskuere i Lollands Bank Park knapt kunne være i sig selv af jubel over Nykøbing FCs overraskende og sikre pokalsejr over FC København på 3-0, var gæsternes cheftræner Jess Thorups humør ikke overraskende i den modsatte ende af humørskalaen.

- Det er sindssygt skuffende, for meget af det vi har bygget op gennem de første 15 kampe som ubesejrede, det har vi smidt væk med vores præstationer i dag og i søndags, sagde han efter kampen til FCKs hjemmeside.

- Selvfølgelig vidste vi godt, at Nykøbing ikke er et hold, man bare lige kører over, og de skal også have stor cadeau for deres indsats i dag, men når det er sagt, så vi var simpelthen pivringe, lyder det videre fra FCK-træneren.

Københavnerne skiftede otte mand i startopstillingen i forhold til søndagens topopgør i Superligaen mod FC Midtjylland. Det var ikke nogen succes. Allerede inden der var gået 20 minutter havde FCK foretaget to udskiftninger, og der blev skiftet yderligere to spillere i pausen.

- Det er ene og alene mit ansvar, at vi skiftede otte mand i dag, men jeg havde en god fornemmelse af det, inden vi tog herned," sagde en dybt skuffet Jess Thorup til fck.dk.

Annonce

Du kan læse hele interviewet HER.



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

AF: JOHN WENNERWALD

Dronning over alle 03. oktober 2021 kl. 22.46

AF: TOM AHLQVIST

Ældres forhold. 30. september 2021 kl. 16.06

Annonce

ANNONCE