cookie-og-privatlivspolitik
NFH-træner Jakob Larsen forlanger fuld koncentration i aftenens hjemmekamp mod Herning-Ikast.
NFH-træner Jakob Larsen forlanger fuld koncentration i aftenens hjemmekamp mod Herning-Ikast.
Foto: Anita Graversen/Ritzau Scanpix

Sport

Færrest tekniske fejl vinder

NFH-træner forlanger fuld koncentration i aftenens kamp mod Herning-Ikast
06. november 2018 kl. 12:30 Af Thomas Jensen

Annonce

NYKØBING Kampprogrammet har været komprimeret, og skader og slitage begynder at sætte sine spor i alle trupper op til den forestående EM-pause.

Således også i NFH, hvor træner Jakob Larsen er helt på det rene med, at det er sådan, det er.

- De tekniske fejl kommer, når truppen er slidt og belastningen har været hård, og det gør, at spillerne ikke helt kan holde kadencen, fordi man heller ikke kan træne optimalt, da nogen er på skånekost og andre sidder helt ude, siger han.

Han har nærstuderet den seneste kamp mod København og har kunnet konstatere, at holdet lavede 17 tekniske fejl.

- København lavede kun 11 tekniske fejl, og derfor vandt de. Når man laver så mange tekniske fejl, som vi gjorde, slår man ikke København, siger Jakob Larsen og nævner endvidere at i hjemmekampen mod Randers, hvor NFH vandt 32-19, lavede man kun fem tekniske fejl i hele kampen.

Netop de tekniske fejl bliver afgørende i aften mod Herning-Ikast, som NFH har mødt et utal af gange de seneste sæsoner.


Stort kendskab

- Det handler om at koncentrere sig 100 procent hele kampen igennem, og det har jeg bedt pigerne om at fokusere på op til kampen. For kan vi minimere de tekniske fejl, så har vi en chance mod Herning-Ikast, vurderer Jakob Larsen, der har kampen som en fifty-fifty-forestilling.

Bortset fra Kristina "Mulle" Kristiansen har han alle spillere meldt klar til i aften, småskavanker eller ej.

Sidst de to hold krydsede klinger var i pokalkvartfinalen, hvor NFH vandt med de særegne cifre 18-15, men Herning-Ikast-træner Kristian Kristensen tror ikke på så målfattig kamp i aften.

- Nej, jeg tror vi rammer noget med 25-26 mål, for jeg synes begge hold forsvarsmæssigt er faldet lidt i nvieau siden den kamp, mener træneren, der selv har sagt sin stilling op ved udgangen af denne sæson.


Kristensen stopper

Ledelsen i klubben havde talt med Københavns træner Claus Mogensen om et muligt skifte til Herning-Ikast, og da Kristian Kristensen konfronterede ledelsen med de rygter, nægtede de at det havde noget på sig, men krøb senere til korset og indrømmede, at der var noget om snakken.

- Når vi ikke er ærlige overfor hinanden, kan jeg ikke være sådan et sted, så jeg leder efter noget nyt, men har stadig ikke noget på plads, siger Kristian Kristensen, der sideløbende med trænerjobbet i Herning-Ikast også er assisterende træner for det ungarske kvindelandshold.

- Jeg er åben overfor det meste, også i udlandet. En tilbagevenden til tjansen som herretræner, kunne også blive aktuelt, siger Kristian Kristensen, der i en kort periode for år tilbage var assisterende træner for Jimmy Albrechtsen i Team Sydhavsøerne.

Læs også artiklen: "Mulle bliver klar til Final4" i tirsdagens Folketidende.

Han må undvære venstrehånden Stine Skogrand, der er gravid, men i de seneste par kampe har Louise Burgaard taget glimrende over. Også Trine Troelsen er kommet godt i gang, og så vender den tidligere NFH'er Sarah Iversen tilbage til Power Arena for første gang siden skiftet til midtjyderne før denne sæson.

Det er kampstart kl: 19:30 i Power Arena.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

pengespilde på torvet 25. marts 2019 kl. 08.16

AF: JOHN WENNERWALD

Nødråb fra frontpersonalet 25. marts 2019 kl. 06.07

AF: ALICE MARGRETHE SELDAL

Guldborgsundlisten og… 22. marts 2019 kl. 11.26

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Ligegyldig vejudvidelse 21. marts 2019 kl. 11.44

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07

Annonce