Fantastiske Clausen sender NFH i Final4

NFH vandt i forlænget spilletid over Silkeborg-Voel og er i pokalfinalestævnet.

SILKEBORG NFH er i Final4-pokalfinalestævnet efter et drama i Silkeborg.

Hjemmeholdet var i klar vinderposition i kvartfinalen, da de bragte sig foran 24-21 og lignede et hold der havde styr på løjerne.

Men de havde gjort regning uden Natasja Clausen, der kom ind i målet og lukkede fuldstændig ned de næste ti minutter, hvor hun kun blev passeret på et straffekast, og så fik NFH presset kampen ud i forlænget spilletid efter delresultatet 25-25.

I de 2 x 5 minutters forlænget spilletid fortsatte Natasja Clausen storspillet samtidig med at NFH fik sat de afgørende scoringer ind ved Emilie Steffensen og Nikita Van der Vliet, der havde chancen for at afgøre kampen i den ordinære spilletid, da hun brændte fem sekunder før tid.

Men hollænderen fik rejst sig sammen med holdet og sikrede NFH den eftertragtede billet til FInal4-stævnet med en sejr på 32-28 efter 70 minutters spilletid.

FInal4-stævnet er blevet flyttet til juni næste år i stedet for oprindeligt lige efter nytår.

Læs mere om NFH's store triumf i Folketidende onsdag.