cookie-og-privatlivspolitik
BK Thors Nikolai Mohammadi (tv) bidrog med tre sejre til det danske landshold.

7

Billeder

BK Thors Nikolai Mohammadi (tv) bidrog med tre sejre til det danske landshold.
Foto: Flemming K. Karlsen

Sport

Fight Night blev en bragende succes

BILLEDSERIE: Det danske juniorlandshold vandt den internationale landsholdsturnering i Barbarian Wrestling Arena.
21. september 2020 kl. 13:20 Af Allan Plenborg

Annonce

NYKØBING Brydeklubben Thors internationale Fight Night lørdag i Barbarian Wrestling Arena i Nykøbing blev en bragende succes: Der var godt med publikum i hallen, ligesom det meste af verden fulgte stævnet på livestream. Og som rosinen i pølseenden: Det danske juniorlandshold vandt turneringen.

Det danske landshold indledte turneringen med at vinde 6-4 over det kombinerede hold fra Schweiz og Holland, hvor turneringens eneste alvorlige skade indtraf, da schweizeren Mathias Martinetti beskadigede albuen i opgøret mod Frederik Mathiesen fra AK Jyden. Schweizeren måtte efterfølgende på sygehuset og kom hjem med et fly søndag.

Efter åbningssejren vandt det danske hold 8-3 mod Tyskland og sluttede med finalesejr på 9-4 mod Polen.

Med på det vindende danske hold var fire brydere fra BK Thor, og alle bidrog til den samlede sejr. Jonas Møller vandt begge sine kampe, Nikolai Mohammadi vandt tre kampe og tabte en enkelt, Marcel Hein og Rasmus Ulriksen vandt begge én kamp af deres to kampe.

På forhånd lignede det på papiret en meget tæt dyst mellem Polen, Tyskland og Danmark, men Danmark endte med at vinde forholdsvis stort.

Landstræner Szymon Kogut var begejstret efter stævnet:

- Det var dejligt at se de danske brydere efter syv måneder uden konkurrencer. De viste, at de godt kunne håndtere presset på hjemmebane, som altid er svært, men specielt efter denne lange pause.

- Jeg så en flok sultne danskere, som virkelig glædede sig til at skulle ind på madrassen. Alt det tekniske som vi har brugt lang tid på under coronaen fungerede meget tilfredsstillende.

- Helt generelt er jeg stolt over, at vi som en lille brydenation kan slå store nationer som Tyskland og Polen. Det giver energi og bekræfter os i, at vi er på rette vej med projektet "Det Nationale Kraftcenter" i Guldborgsund, mener landstræneren.

Sportschef Thor Hyllegaard var ligeledes yderst tilfreds:

- Jeg er stolt og glad for danskernes præstationer, hvor jeg i løbet af dagen flere gange blev overrasket positivt. Jeg så glæde og sult hos bryderne, og det fik de omsat til flotte præstationer på madrassen.

- Vi slår det polske og tyske landshold, hvilket bestemt ikke er hverdagskost. Det er virkelig en stærk præstation, og jeg kan ikke lade være med at skænke Guldborgsund Kommune en stor tanke, fordi de har i den grad ejerskab af projektet "Det Nationale Kraftcenter. Dette har virkelig sat skub i brydernes udvikling, understreger Thor Hyllegaard.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce