cookie-og-privatlivspolitik
Træner Ian Marko Fog kan se frem til en hård fysisk duel, når Team Sydhavsøerne i eftermiddag drager mod fynske Otterup i mændenes 1. division.
Træner Ian Marko Fog kan se frem til en hård fysisk duel, når Team Sydhavsøerne i eftermiddag drager mod fynske Otterup i mændenes 1. division.
Foto: Jan Knudsen

Sport

Fight mod fynske hardhittere

Team Sydhavsøerne skal til Otterup, der hungrer efter de første point.
19. september 2020 kl. 12:00 Af Thomas Jensen

Annonce

MARIBO Alle udebaner er vanskelige, men er der et sted, hvor hvor de fleste hold ryster lidt i bukserne, så er det når spillerbussen kører mod Odense og derefter drejer nord på mod Otterup.

I den lille by med med nogenlunde samme indbyggertal som i Sakskøbing ligger en håndboldklub, hvor hårdt arbejde og sammenhold er nøglen til succes.

Således er det et sammenspillet mandskab, der altid giver et hundrede procent for hinanden, som Team Sydhavsøerne skal op imod i eftermiddag.

Mange store hold er fældet i Otterup Idrætscenter, og i sidste sæson var Team Sydhavsøerne aldeles chanceløse og tabte hele 21-34.

Men nordfynboernes sæsonstart er ikke gået som håbet. Nederlag hjemme til Tønder i sæsonpremieren og senest et etmåls-nederlag på udebane til oprykkerne fra Grindsted har efterladt Otterup med nul point i tabellen, men det tager træner Daniel "Ludo" Nielsen ikke så tungt.

- I den første kamp manglede tre-fire spillere på grund af coronamistanke og skader, og i Grindsted brænder vi 15 hundredeprocent-chancer, deriblandt fire straffekast, så det skal nok vende, mener Otterup-træneren, der har alle spillere fri for sygdom og skader til dagens opgør.

- Vi hungrer efter at få en sejr og vil gøre alt for, at den kommer i eftermiddag. Vi har et godt kendskab til Team Sydhavsøerne, og kan godt huske hvor stort vi slog dem i sidste sæson, så vi glæder os til kampen, siger Daniel "Ludo" Nielsen, der kort før sæsonstart måtte sige farvel til sin playmaker Kristoffer Vestergaard, der skiftede til Kolding.

- Det var selvfølgelig et stort tab for os, men jeg synes, vi har spillere i truppen, der kan erstatte ham, selv om han spillede stort set fuld tid i sidste sæson.

Otterups kontante spillestil og store løbevillighed, især på hjemmebane, kommer ikke bag på Team Sydhavsøernes træner Ian Marko Fog.


Fog kender Otterup

- Jeg har et godt kendskab til Otterup fra min tid i Nordsjælland, og det er jo næsten de samme spillere som dengang med brødrende Anders og Thomas Poulsen, Mats Gordon Krog på fløjen og Kristian Ruben Poulsen i målet, der kan lukke helt ned på sine gode dage, understreger Ian Marko Fog, der har haft sine bange anelser i løbet af ugen.

Truppen har nemlig været ramt af sygdom, der kunne ligne corona-symptomer, men de berørte spillere er alle blevet testet med negativ som resultat.

- Jeg kunne ikke lige overskue, hvis vi skulle være ramt af en omgang corona, men heldigvis viste det sig ikke at være tilfældet, fortæller Ian Marko Fog, der således skulle have alle mand klar til opgøret.

Der er kampstart kl. 16:00, og Radio Sydhavsøerne sender direkte fra Otterup.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce