cookie-og-privatlivspolitik
Emilio Simonsen har været ramt af coronavirus og kommer ikke til at spille dagens træningskamp mod B.93.
Emilio Simonsen har været ramt af coronavirus og kommer ikke til at spille dagens træningskamp mod B.93.
Foto: Anders Knudsen

Sport

Forberedelse til en fed kamp

Nykøbing FC spiller i eftermiddag træningskamp mod B.93.
01. december 2020 kl. 15:30 Af Thomas Jensen

Annonce

NYKØBING Selvom kulden bider noget i næsetippen, er der stadig gang i den på træningsbanerne i Nykøbing FC. Sæsonen er nemlig ikke helt slut endnu, da superligaklubben OB venter i pokalturneringens ottendedelsfinale næste onsdag.

Derfor spiller NFC, noget atypisk for årstiden, i eftermiddag træningskamp mod 2. divisionskollegaerne fra B.93, der også i den kommende uge står overfor superligamodstand i deres pokalkamp mod AaB.

- Det giver god mening for begge parter, så B.93 var straks med på idéen, da jeg kontaktede deres sportschef Patrick Mtiliga, siger cheftræner i NFC Claus Jensen før mødet med hovedstadsholdet, der ligger nummer to i den anden 2. divisions-pulje, der fortrinsvis tæller hold vest for Storebælt.

Claus Jensen ser ikke træt -og mæthed hos sine spillere, selvom sæsonen har været lang og seneste turneringskamp ligger ti dage tilbage mod HIK, som man vandt lidt heldigt med 2-1.


Stadig motivation

- Der venter en fed kamp forude mod OB, som alle spillere ser frem til, så det er intet problem i at bevare motivationen, fornemmer Claus Jensen, der dog lige i øjeblikket mangler et par stykker på træningsbanen.

Andreas Holm måtte udgå med et trykket ribben mod HIK og spiller ikke i eftermiddag. Om han når at blive klar til OB-kampen er tvivlsomt.

- Det er umuligt at sige, når det er et trykket ribben, for det kan kun tiden afgøre, siger Claus Jensen, der også må undvære Emilio Simonsen, der som en af to spillere i truppen har været ramt af corona-virus.

- Han er fri for symptomer, men mangler lige et døgns tid for helt at kunne frikendes, fortæller Claus Jensen, der har en symptomfri Mikkel Andersen til disposition igen.

Lars Pleidrup og Chris Thorsheim, der var ude med HIK med skader, er også klar igen og indgår i truppen til dagens kamp, hvor Claus Jensen lover spilletid til alle.


Alle får spilletid

- Samtlige spillere skal ind og mærke banen, så alle vil få omkring en halvleg, lover Claus Jensen.

Måske på nær keeper Sebastian Olsen, der ventes at stå fuld tid, da Jannick Storch sidder ude med en brækket fod.

Opgøret spilles på B.93's træningsanlæg i København.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

AF: JOHN WENNERWALD

Fire skræmmende år 10. januar 2021 kl. 21.38

Annonce