cookie-og-privatlivspolitik
Mark O. Madsen (th) håber at få en en MMA-kamp i UFC-regi inden årets udgang.
Mark O. Madsen (th) håber at få en en MMA-kamp i UFC-regi inden årets udgang.
Foto: Mads Claus Rasmussen, Scanpix

Sport

Forhandler om næste kamp

Mark O. Madsen rejser på søndag til Las Vegas.
23. oktober 2020 kl. 14:15 Af Torben Mølgaard

Annonce

NYKØBING Det er over syv måneder siden, at Mark O. Madsen sidst var i aktion i det ottekantede bur, hvor MMA-kæmperne dyster om personlig prestige og store pengebeløb.

Her vandt Mark O. Madsen i en bloddryppende forestilling på point over amerikaneren Austin Hubbard efter tre knaldhårde omgange, der bl.a. medførte en brækket kæbe til danskeren.

Den er heldigvis repareret igen.

Og nu håber den 36-årige nykøbingenser at få forhandlet en ny kamp på plads i Las Vegas, når han søndag flyver til den amerikanske spilleby, hvor han opslår lejr i tre uger for bl.a. at sparre med Nasrat Haqparast, der er en af Tyskland mest prominente MMA-kæmpere.

Mark O. Madsen tegnede i fjor kontrakt på tre kampe med det store MMA-forbund, Ultimate Fighting Championship, UFC. De to første blev vundet, og der forestår altså endnu en kamp i den aftale, inden kontrakten skal genforhandles.

Den næste kamp kan med andre ord blive afgørende for danskerens fremtid under UFC, og derfor er det vigtigt at finde den "rigtige" modstander.

- Jeg er kommet så langt inden for denne sport, at jeg bliver nødt til at gøre noget proaktivt for at skabe mulighederne, og det gør jeg bedst ved at booke en billet til Las Vegas og opsøge de muligheder, som forhåbentlig opstår, siger Mark O. Madsen til Spilxperten.

Mark O. Madsen nævner samme sted, at han finder en bestemt typer modstander interessant.

- En god MMA-bryder kunne være interessant, fordi jeg har min credentials fra olympisk brydning, selv om MMA-brydning er noget andet, men jeg tager naturligvis den, der bliver fundet interessant på min videre færd.

Optimalt set håber Mark O. Madsen på en kamp i Las Vegas inden jul.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

Annonce