cookie-og-privatlivspolitik
Team Sydhavsøerne og bagspilleren Lukas Eichwald Kristensen er blevet enige om en ny kontrakt, der gælder frem til sommeren 2023.
Team Sydhavsøerne og bagspilleren Lukas Eichwald Kristensen er blevet enige om en ny kontrakt, der gælder frem til sommeren 2023.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Sport

Forlænger med lokalt talent

Lukas Eichwald Kristensen bliver i Team Sydhavsøerne.
25. januar 2021 kl. 18:00 Af Thomas Jensen

Annonce

MARIBO Den første brik i Team Sydhavsøernes puslespil i forhold til den kommende sæsons trupsammensætning er faldet plads.

20-årige Lukas Eichwald Kristensen har forlænget sin nuværende aftale med to sæsoner.

Det er belønningen for en stærk periode før jul, hvor Lukas Eichwald Kristensen fik og greb chancen, da flere af de etablerede kræfter i bagkæden faldt ud med skader.

Således har Maribo-drengen været en væsentlig faktor i flere kampe og scorede blandt andet sejsmålet i 29-28-sejren på udebane i Tønder tilbage i oktober.

Bagspilleren var da heller ikke i tvivl, da der blev lagt et kontraktudspil foran ham.

Annonce

- Jeg har det rigtig godt på holdet og føler mig veltilpas i klubben. Træneren har givet mig tillid, og det trives jeg med. Så valget var ikke svært i forhold til at forlænge kontrakten, siger Lukas Eichwald Kristensen, der stadig har mange områder, hvor han kan udvikle sig på.

- Jeg skal blive mere farlig på mit eget skud, og så skal udvikle mit overbliksspil. Heldigvis har jeg et par gode læremestre i Kasper Olsen og Andreas Stryger, der er gode til at vejlede og komme med input til hver eneste træning. Så jeg føler, at jeg bliver bedre dag for dag, siger Lukas Eichwald Kristensen, der har fået sin håndboldopdragelse i HMH Maribo, men har gået på håndboldakademiet i Skanderborg i tre år, inden han for to år siden kom hjem til Team Sydhavsøerne.

Hans højeste mål er at spille Team Sydhavsøerne op i Håndboldligaen.

- Det kunne være rigtig fedt at prøve det som lokal knægt, men det kræver rigtig hårdt arbejde, pointerer Lukas Eichwald Kristensen.

Sportschef Morten Juul er tilfreds med, at det lykkedes at forlænge aftalen.

Annonce

Bliver bedre og bedre

- Lukas har haft en solid opadgående formkurve, og jeg tror på, at han kan få en endnu større rolle fremadrettet. Derudover er han en god dreng, der altid møder op til træning for at udvikle sig og giver alt, hvad han har, siger Morten Juul, der også glæder sig over, at Lukas Eichwald Kristensen repræsenterer det lokale i truppen.

- Det er vigtigt for os stadig at have plads til lokale drenge på holdet, og det flugter med vores ambition om, at vi gerne vil udvikle vores egne førsteholdsspillere, lyder det fra Morten Juul, der tilføjer:

- Det sender også et signal til vores unge spillere om, at det kan lade sig gøre, hvis man yder den indsats, der skal til.

Team Sydhavsøerne har også de to unge lokale knægte Gustav Murel og Oscar Hare med omkring førsteholdet, mens en anden lokal knægt, Rasmus Maj, siger farvel og tak efter denne sæson i jagten på mere spilletid.

Morten Juul har travlt med forhandlingerne i øjeblikket og afslører, at man lige nu er i tætte forhandlinger med Mikkel Kaagaard, Alexander Nielsen og Nicklas Bjerre Petersen om forlængelser af deres nuværende aftaler.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov 01. marts 2021 kl. 11.48

AF: JOHN WENNERWALD

Facebook skal bidrage 28. februar 2021 kl. 21.20

AF: JOHN WENNERWALD

Vinterferie med familien 22. februar 2021 kl. 09.44

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Billetten til vores verden 21. februar 2021 kl. 12.54

AF: PER HØYEM

Granfeltsgård 18. februar 2021 kl. 14.31

AF: PAW HALLANDSON

Skanlux sommehusene på Marielyst 15. februar 2021 kl. 20.24

Annonce

ANNONCE