cookie-og-privatlivspolitik
Bestyrelsesformand Carl "Calle" Christensen og direktør Anders Henriksen har fået trimmet Team Sydhavsøernes butik, så man forventer at komme ud med et plus i det næste regnskab.
Bestyrelsesformand Carl "Calle" Christensen og direktør Anders Henriksen har fået trimmet Team Sydhavsøernes butik, så man forventer at komme ud med et plus i det næste regnskab.
Foto: Jan Knudsen

Sport

Forretningen er blevet trimmet

Efter et underskud på 180.000 kroner i Team Sydhavsøerne: Omkostningerne tilpasses til indtægterne, og derfor er forventningen, at det nye regnskabsår lander i plus.
20. november 2019 kl. 12:40 Af Allan Plenborg

Annonce

MARIBO Team Sydhavsøerne havde røde tal på bundlinjen i det seneste regnskabsår - juli 2018-juni 2019. 180.000 kroner lød underskuddet på.

Det er det største minus i klubbens historie.

- Vi havde håbet på et rundt nul, erkender bestyrelsesformand Carl "Calle" Christensen.

Regnskabsåret forinden var underskuddet på 150.000 kroner.

- Vi har nu været på banen i 16 år, og i denne periode har vi samlet tabt 600.000 kroner, oplyser Carl Christensen.

Der er været gode år med plusser og år med små minusser - og altså nu et par år med ret store underskud.

Men det seneste underskud kommer dog ikke helt bag på ledelsen.

- Det har været et svært år, hvor vi desværre mistede nogle sponsorer, hvilket er den primære årsag til underskuddet, siger bestyrelsesformanden.

Team Sydhavsøerne har trimmet forretningen for at tilpasse omkostningerne til indtægterne, og derfor er forventningen, at det nye regnskabsår lander i plus.

- Vi skal præstere et overskud i dette regnskabsår. Og det kommer vi også til. Vi er fyldt med optimisme og mener, at vi har et godt fundament, slår formanden fast.

Men Carl Christensen pointerer, at den sportslige strategi er uforandret: Team Sydhavsøerne skal fortsat være med i toppen af 1. division.

- Toppen kan være fra nummer seks og opefter - og lige pludselig kan vi være heldige at rykke op i Håndboldligaen, siger Carl Christensen.

P.t. indtager Team Sydhavsøerne sjettepladsen i landets næstbedste håndboldrække, en placering der kan forbedres med en sejr i fredagens hjemmekamp mod Skive.

Sportschef Morten Juul, som er gået i gang med at sammensætte truppen til næste sæson, har uændrede økonomiske rammer til rådighed.

Team Sydhavsøerne fik et nyt bestyrelsesmedlem på generalforsamlingen i Michael Balmer. Han udfylder en ledig plads, således at man nu har en fuldtallig bestyrelse.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

AF: KNUD ÆRBO

Besparelser i ældreplejen 12. september 2020 kl. 10.18

Annonce