cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Ingrid Riis, arkivfoto

Sport

Forventer 200-400 FCK-tilhængere til Nykøbing

Politiet og Nykøbing FC er i fuld gang med at forberede sig til FC Københavns besøg i Sydbank Pokalen.
09. september 2021 kl. 18:20 Af Jakob Poulsen

Fodboldklubben Nykøbing FCs kamp mod FC København i landspokalturneringen Sydbank Pokalen i Nykøbing onsdag 22. september klokken 18 kræver noget mere forberedelse end almindelig divisionskamp.

De forberedelser er i fuld gang, og torsdag formiddag blev der holdt møde med blandt andre politiet, hvor den sikkerhedsmæssige håndtering af kampen blandt andet blev diskuteret.

Med på mødet var blandt andre linjechef Tom Trude fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politis beredskabsafdeling, og han fortæller, at man forventer, at et sted mellem 200 og 400 FCK-tilhængere vil tage turen til Falster for at følge deres hold.

På forhånd er der afsat 500 billetter til FCK-fansene, som får deres eget afsnit på stadion.

- Vi har et godt samarbejde med arrangørerne, og vi vil også politimæssigt være til stede med ekstra folk og følge situationen. men først og fremmest er det jo en festlig begivenhed, og vores opgave er at sikre god ro og orden, fortæller Tom Trude.

Annonce

Planlægningen af hele setuppet udenfor kridtstregerne er stadig i den indledende fase. Som tidligere omtalt her på folketidende.dk, begynder billetsalget fredag og mandag, men siden vi skrev det i går, har Nykøbing FC fået lidt mere klarhed over detaljerne.

Det bliver sådan, at klubbens aktionærer får forkøbsret til køb af billetter til kampen, og de vil derfor i morgen fredag modtage et link til billetkøb. Forkøbsretten udløber ved midnat natten til mandag - 13. september. Klokken 9.00 mandag morgen bliver billetter til NFC-fans, FCK-fans og neutrale tilskuere så sat til salg via NFCs hjemmeside (KLIK HER).

Hvis man vil have billet til FC Københavns tilskuerafsnit, kræver det først og fremmest, at man har FCKs awakort. Har man ikke det, kan man ikke få adgang til afsnittet.

Billetterne kommer i øvrigt til at koste 150 kroner stykket for voksne og 100 kroner for børn og unge under 18 år.
Derudover gælder der en række særregler, som man kan læse mere om på Nykøbing FCs hjemmeside (KLIK HER).KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

Annonce

ANNONCE