cookie-og-privatlivspolitik
Nicky Bertelsen (rød) er fortsat spillende træner i Døllefjelde, hvor Finn Larsen er cheftræner.

2

Billeder

Nicky Bertelsen (rød) er fortsat spillende træner i Døllefjelde, hvor Finn Larsen er cheftræner.
Foto: Anders Knudsen

Sport

Fruen assisterer cheftræneren

Massetilgang til Døllefjelde-Musse Idrætsforening.
31. juli 2020 kl. 18:47 Af Allan Plenborg

Annonce

DØLLEFJELDE Der blæser nye vinde i Døllefjelde-Musse Idrætsforening: Massetilgang af unge spillere og en kvinde som træner for andetholdet.

Finn Larsen, som tidligere har stået i spidsen for markedsklubbens førstehold, trådte til som cheftræner for godt et halvt år siden. Han har nærmest haft magnetisk tiltrækningskraft, eftersom mange unge spillere har meldt sig under fanerne i Døllefjelde.

- Vi havde en fabelagtig opstart til forårssæsonen, men så kom coronaen en måned før turneringsstarten. Jeg ville ellers gerne have haft kampene i oprykningsspillet til at modne spillerne, siger Finn Larsen.

Der gik små tre måneder, inden Døllefjelde kunne genoptage træningen, hvorefter man straks blev kastet ud i tre pokalkampe i slutningen af juni, hvor man efter sejre over Maribo og Systofte blev sendt ud af turneringen af Væggerløse med et 1-3-nederlag.


Trængsel på træningsbanen

Efter en kort sommerferie trænes der atter for fuldt blus. Og der er trængsel på træningsbanen.

Døllefjelde har fået tilgang af hele 12 spillere i 17-19-års alderen fra klubber på Lolland-Falster. Derudover er andre unge spillere med en fortid i Døllefjelde vendt retur.

- Vi har 32 spillere i første- og andetholdstruppen, og vi har 26-28 spillere hver eneste træningsaften, lyder det fra en begejstret Finn Larsen.

I de seneste år har der været blot 12-14 spillere til træning, så der er sandelig nye tider i Døllefjelde.

Med 12 nye ungdomsspillere har Døllefjelde tilmeldt et U/21-hold under DBU Sjælland for første gang i foreningens historie

Men derudover skal de mange nye, unge spillere også spille på Døllefjeldes første- eller andethold.

Finn Larsen har ansvaret for førsteholdet. Og hans bedre halvdel, May Bøgh Hansen, blev tidligere i denne uge præsenteret som ny træner for andetholdet i Serie 1. Hun afløser Thomas Ørsted, som dårligt nåede at virke i markedsklubben.

- Jeg er helt tryg ved, at "Mayse" er træner for andetholdet. Hun kender i forvejen mange af de unge spillere fra sin tid som træner i Tingsted, siger Finn Larsen.

Derimod er Finn Larsen bekymret for aftensmaden.

- Hvem skal lave den, når "Mayse" er i Døllefjelde, spørger han retorisk og slår et stort grin op.

Da Finn Larsen tiltrådte som Døllefjelde-cheftræner for et halvt år siden, havde han besluttet sig for, at han ikke ville tage kontakt med potentielt nye spillere.

Men indmeldelserne lod ikke vente længe på sig.

- Det kan lyde hult, men jeg har virkelig ikke kontaktet en eneste, bedyrer Finn Larsen.


Stærk trænerstab

Finn Larsen har på kort tid fået opbygget en stærk trænerstab. Den tidligere B.1921-målmand René Madsen er målmandstræner, Nicky Bertelsen er spillende assistenttræner og David Dziadula er Finn Larsens uundværlige "praktiske gris" på træningsbanen. Og så er "fruen" netop kommet til som træner for andetholdet.

- Det er vist ikke hverdagskost med en kvinde som træner for et herrehold, lyder det fra Finn Larsen, som er overbevist om, at "Mayse", der er uddannet B2-træner, sagtens mestrer opgaven.

Med 12 ungdomsspillere i truppen er Finn Larsen bevidst om, at der vil komme op- og nedture.

- Målet for både første- og andetholdet er at slutte i top-seks i efteråret og således komme med i forårets oprykningsspil.

- Vi sigter slet ikke mod oprykning med første- og andetholdet, men kan vi spille i oprykningsspillet med begge hold, vil det udvikle spillerne yderligere. Og så kan vi senere måske tage skridtet videre op, siger han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce