cookie-og-privatlivspolitik
Mathias Gidsel gjorde ondt på Lemgos forsvar især i anden halvleg, da de to hold tørnede sammen i gruppespillet i European League. (Arkivfoto)
Mathias Gidsel gjorde ondt på Lemgos forsvar især i anden halvleg, da de to hold tørnede sammen i gruppespillet i European League. (Arkivfoto)
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Sport

GOG slår tysk storhold trods udfald i kontrafest

Med en sejr på 34-28 over tyske Lemgo rykker GOG forbi de tyske pokalvindere i European League-gruppen.
07. december 2021 kl. 20:22 Af Ritzau

Status som forsvarende tysk pokalvinder viser meget godt, at Lemgo fortsat er en stor klub i tysk herrehåndbold. Men danske GOG har nået et niveau, hvor den slags klubber kan nedlægges. Også overbevisende.

Det blev Lemgo tirsdag i Gudme. I en kamp præget af mange kontrascoringer og momentumskift vandt de danske vicemestre 34-28 i gruppe B i European League - tidligere kendt som EHF Cup.

Med sejren rykker GOG forbi netop Lemgo i gruppen. Fynboerne har ni point for seks kampe. Lemgo har et point mindre. Det samme har Benfica, som først senere tirsdag spiller sin sjette kamp i gruppen.

Danskerne kom fremragende fra land i opgøret og var hurtigt foran 4-0.

Momentum svingede lidt frem og tilbage, og ved 10-10 havde gæsterne kontakt. Det var dog kun for at se GOG score halvlegens sidste fem mål.

Annonce

Hjemmeholdet så ud til at være i kontrol foran 17-11, men fem minutters fynsk kollaps gav fem tyske scoringer og en helt åben kamp igen. Flere af målene blev sat ind på kontra.

Faktisk rundede opgøret 20 scoringer på kontra, hvilket er voldsomt mange.

Det danske tophold fik dog sat proppen i. Og så var det Lemgos tur til at gå i stå. Fire må i træk til GOG åbnede igen et forspring på fem mål, hvilket afgjorde kampen.

Derfra blev det kun et spørgsmål om sejrens størrelse. Mathias Gidsel scorede eller trak nærmest straffekast efter behag i det sidste kvarter, og fra de syv meter eksekverede Emil Madsen, når ikke Gidsel selv kom uberørt frem til afslutninger.

Emil Madsen endte som topscorer med ni mål på 11 forsøg.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE