cookie-og-privatlivspolitik
Kevin De Bruyne trykker af fra kanten af feltet mod Leicester, men uden for billedet dykker Kasper Schmeichel ned og disker op med en kanonredning.

2

Billeder

Kevin De Bruyne trykker af fra kanten af feltet mod Leicester, men uden for billedet dykker Kasper Schmeichel ned og disker op med en kanonredning.
Foto: Eddie Keogh/Reuters

Sport

Gabriel Jesus ødelægger Schmeichels pletfrie kanonkamp

Takket være Kasper Schmeichel lignede det en nulløsning i topkamp, men Manchester City vandt til slut.
22. februar 2020 kl. 20:25 Af Ritzau

Annonce

Kasper Schmeichel leverede en fremragende indsats for Leicester i topkampen hjemme mod Manchester City. Men ti minutter før tid kunne det danske plankeværk ikke holde stand længere.

Gabriel Jesus blev spillet fri og sørgede for kampens enlige scoring, så Manchester City på andenpladsen i Premier League med en 1-0-sejr kunne åbne et hul på syv point til netop Leicester på tredjepladsen.

De første 45 minutter blev aldrig den store fodboldmæssige oplevelse.

Manchester City havde bolden meget, men Leicesters kontramaskine skabte lidt flere chancer.

James Maddison havde et godt forsøg på frispark, som Ederson reddede, mens Sergio Agüero måtte se et mål i første halvlegs overtid blive korrekt annulleret for offside.

Heldigvis for tilskuerne på King Power Stadium blev niveauet og spændingen løftet efter pausen. Og det var med banens eneste dansker som hovedrolleindehaver.

Efter godt fem minutter trykkede belgieren Kevin De Bruyne fladt af fra kanten af Leicester-feltet, men Schmeichel dykkede lynhurtigt ned og leverede en pragtredning.

Og den danske landsholdskeeper var slet ikke færdig med at imponere og redde sit hold.

Ti minutter efter redningen tvang VAR igen Schmeichel i fokus. En hånd på bolden i feltet gav gæsterne et korrekt dømt straffespark, men Sergio Agüero kunne ikke passere den danske mur.

Schmeichel gik til den rigtige side og stoppede argentinerens hårde spark med låret.

Minuttet efter kunne Agüero tage revanche, da han i feltet afsluttede på en bold i medløb, men denne gang frembragte en flot fodparade fra den danske landsholdsmålmand frustrationerne for angriberen.

Agüero kunne bare ikke passere Schmeichel. Manager Josep Guardiola tog konsekvensen og erstattede ham med Gabriel Jesus efter 77 minutters spil.

Tre minutter senere blev han spillet fri, og med en flad afslutning i det korte hjørne blev han manden, som ødelagde den danske målmands ellers hårdt tilkæmpede mulighed for et rent bur i topkampen.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Efterslæbet bliver stort 05. april 2020 kl. 21.11

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

En folkelig sammenslutning 05. april 2020 kl. 19.36

AF: CARSTEN ANDERSEN

Nakskov kan ikke få hænderne ned 03. april 2020 kl. 16.44

AF: BIRGITT BJERRE

Cykelstier langs Sundruten… 01. april 2020 kl. 09.50

AF: BJARKE ROSENKILDE

Hjernevask, medierne,… 31. marts 2020 kl. 23.30

AF: JOHN WENNERWALD

Solidaritet når regningen kommer 29. marts 2020 kl. 20.35

Annonce