cookie-og-privatlivspolitik
Dione Housheer er meldt klar og er med for NFH i hjemmekampen mod Horsens.
Dione Housheer er meldt klar og er med for NFH i hjemmekampen mod Horsens.
Foto: Anders Knudsen

Sport

Grønt lys til hollandsk profil

NFH kan med en sejr mod Horsens bringe sig tættere på en plads i DM-slutspillet
17. februar 2021 kl. 12:30 Af Allan Plenborg

Annonce

NYKØBING Det er et NFH-hold fyldt med optimisme og tro på egne evner, som i aften - eller skal vi sige sidst på eftermiddagen - møder Horsens i Lånlet Arena i Nykøbing. Kampen spilles allerede klokken 17, hvor den bliver streamet, så alle har mulighed for se kampen på NFH's Facebookside.

Optimismen skyldes ikke mindst storsejren på 27-19 mod Randers forrige mandag, hvor flere NFH'ere brillerede - ikke mindst målvogter Louise Egestorp og landsholdsfløjen Lærke Nolsøe, som efter kampen kom på rundens hold i Håndboldligaen.

I de seneste ligakampe har NFH været uden skadede Dione Housheer, men den hollandske landsholdsspiller, som skifter til Odense i næste sæson, er meldt klar af fysioterapeuterne og vil kunne deltage i såvel forsvars- som angrebsspillet. Og ikke mindst hendes skudstyrke kan NFH få brug for i aftenens opgør.


Skal piske tempoet op

NFH har mødt Horsens tre gange i de seneste to sæsoner. Samtlige kampe er vundet. Men det seneste møde 21. oktober sidste år i Horsens, som NFH vandt 22-20, blev en tæt affære efter at NFH havde ført med syv mål i første halvleg.

- Horsens lykkedes med at trække tempoet ud af kampen i anden halvleg, hvorfor den blev spændende til sidst. Det må de ikke få held med i aften. Vi skal piske tempoet op, lyder parolen fra NFH's cheftræner, Jakob Larsen.

Annonce

Horsens var ved den lejlighed endda uden Melissa Petrén. Den svenske landsholdsspiller er Horsens' helt store profil med foreløbig 112 scoringer i 16 kampe i Håndboldligaen. NFH gør nok klogt i at holde et vågent øje med den stærke venstre back, som efter denne sæson skifter til København Håndbold.


Har tabt tætte kampe

Horsens var af mange udråbt som muligt top-otte-hold i denne sæson.

Det kommer ikke til at ske med blot 11 point i 21 kampe og en øjeblikkelig 12.-plads blandt rækkens 14 hold.

Men nedrykning bliver ikke et tema, skønt der venter Horsens et nedrykningsspil. Dertil er Lars Frederiksens mandskab for god.

- Det er lidt underligt, at de ligger, hvor de gør. De har tabt mange tætte kampe, men pludselig får de en skalp. Det må bare ikke ske mod os, siger Jakob Larsen.

Annonce

I modsætning til Horsens har NFH kurs mod DM-slutspillet, som får deltagelse af de bedste otte hold. Men der skal yderligere point på kontoen. NFH får formentlig brug for et par sejre i de resterende fem kampe i grundspillet for at booke billet til slutspillet.

Radio SydhavsØerne sender fra klokken 17.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vinterferie med familien 22. februar 2021 kl. 09.44

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Billetten til vores verden 21. februar 2021 kl. 12.54

AF: PER HØYEM

Granfeltsgård 18. februar 2021 kl. 14.31

AF: PAW HALLANDSON

Skanlux sommehusene på Marielyst 15. februar 2021 kl. 20.24

AF: JOHN WENNERWALD

Din region er foran 14. februar 2021 kl. 20.59

AF: BENNY BURMEISTER

Gratis transport af el. 10. februar 2021 kl. 09.41

Annonce

ANNONCE