cookie-og-privatlivspolitik
Søren Christensen - her forfulgt af den ligeledes skadede Sebastian Koch - håber snart at vende tilbage for "bjørnebanden".
Søren Christensen - her forfulgt af den ligeledes skadede Sebastian Koch - håber snart at vende tilbage for "bjørnebanden".
Foto: Anders Knudsen

Sport

Håb om et snarligt comeback

Søren Christensen er optimistisk trods lyskeskade.
22. februar 2021 kl. 13:08 Af Torben Mølgaard

Annonce

NYKØBING 2020 var ikke noget godt fodboldår for Nykøbing FC's store profil, Søren Christensen, der fik ødelagt det meste af den coronaafbrudte forårssæson med rygsmerter, som stadig plagede ham gennem det meste af efteråret.

Derfor blev det kun til seks optrædender i juni og juli, da "bjørnene" rutschede ud af 1. division. Kun én gang i startopstillingen og aldrig mere end 45 minutter pr kamp.

- Det handlede også om, at vi måske forcerede genstarten i en periode, inden jeg var 100 procent klar, fortæller Søren Christensen.

Opstarten på den nye tilværelse i 2. division var stadig uden Søren Christensen, der først kom på banen i november med en enkelt startplads i pokalkampen mod Esbjerg og derudover fire indskiftninger i årets sidste opgaver.

Med andre ord kan 2021 kun blive bedre for den 34-årige midtbanestrateg, der kom hjem til "hjerteklubben" fra et udenlandseventyr i sommeren 2017.

Annonce

Søren Christensen fik træningsmæssigt en god start på det nye år og udmærkede sig i den første testkamp mod HB Køge, men desværre holdt bentøjet ikke på kunstgræsset, idet han efterfølgende under en træning fik et riv i låret og pådrog sig en mindre lyskeskade.

- Jeg tror ikke, det er noget alvorligt, men det kræver en lille pause, siger Søren Christensen, der forbliver optimistisk med hensyn til forårssæsonen.

- Det kan godt være, der kommer til at gå to-tre uger, før jeg er i omdrejninger, og det kommer måske til at knibe med kampformen til premieren, siger Søren Christensen, der over to perioder står noteret for 165 kampe/20 mål for "bjørnene".

Han forlængede i sidste sommer kontrakten med Nykøbing FC til udgangen af denne sæson.

- Det er da lidt bekymrende med så lang skadesperiode i fjor. Jeg er jo også en gammel dreng, som skal passe på. Men jeg regner helt sikkert med at blive klar igen, lyder det fra Søren Christensen.

Annonce

Det samme gælder Sebastian Koch, der endnu ikke er kampklar på grund af den muskelskade i låret, han pådrog sig ved en af årets første træninger.

- Jeg er så småt begyndt at træne med igen, og jeg håber jeg kan få nogle minutter i den sidste testkamp mod HIK, og så må vi se, om det er nok til at komme i betragtning til premieren, siger Sebastian Koch.

Den langtidsskadede forsvarsspiller Marcus Backmann har også fået nyt håb, idet han har påbegyndt en behandling med stamceller i det opererede knæ, hvilket i løbet af nogle uger skulle fremskynde helingsprocessen.

- Jeg er ved at være træt af træning på kondicyklen og håber snart at komme på græs igen, siger Backmann, der endnu har sin NFC-debut til gode.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov 01. marts 2021 kl. 11.48

AF: JOHN WENNERWALD

Facebook skal bidrage 28. februar 2021 kl. 21.20

AF: JOHN WENNERWALD

Vinterferie med familien 22. februar 2021 kl. 09.44

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Billetten til vores verden 21. februar 2021 kl. 12.54

AF: PER HØYEM

Granfeltsgård 18. februar 2021 kl. 14.31

AF: PAW HALLANDSON

Skanlux sommehusene på Marielyst 15. februar 2021 kl. 20.24

Annonce

ANNONCE