cookie-og-privatlivspolitik
Arkivfoto
Foto: Anders Knudsen

Sport

Håndboldforbund dumper Nykøbing-hallen

NFH's håndboldkvinder spiller Champions League i Næstved.
15. juni 2017 kl. 14:55 Af Jens-Christian Borre Larsen

Annonce

NFH’s nybagte danske mestre skal i næste sæson spille i den fineste europæiske klubturnering, Champions League. Men de prestigefyldte kampe kommer ikke til at foregå i Power Arena, der er det kommercielle navn bag hallen i Nykøbing.

Det europæiske håndboldforbund (EHF) godkender ikke forholdene, og derfor tvinges NFH til at spille Champions League-kampene i Arena Næstved.
- Afvisningen kommer ikke som en overraskelse for os. Vi mangler halkapacitet, siger NFH’s formand, Henrik Hansen.

EHF stiller skrappe krav til hallerne i Champions League. De skal blandt andet kunne rumme minimum 2.000 tilskuere, der skal være et vip-område til 25 personer, og der skal af sikkerhedsmæssige årsager være afstand mellem spillere og publikum.

Det er krav, som Power Arena ikke lever op til. Og det ærgrer Henrik Hansen, der helst vil spille de internationale kampe i Nykøbing.
- Vi skal snart i gang med den femte sæson i Ligaen, og vi ser gerne, at lokalpolitikerne begynder at kigge på faciliteterne, siger han.

EHF trækker lod til puljerne i Champions League 30. juni. Her kommer NFH i en af de fire puljer med hver fire hold. Da der både spilles ude og hjemme, skal NFH i første omgang spille tre af kampe i Arena Næstved.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

Annonce