cookie-og-privatlivspolitik
Lærke Nolsøe kan se frem til meget spilletid de næste par dage, hvor NFH møder København, Ajax og Odense i en træningsturnering i Nykøbing og på Fyn.
Lærke Nolsøe kan se frem til meget spilletid de næste par dage, hvor NFH møder København, Ajax og Odense i en træningsturnering i Nykøbing og på Fyn.
Foto: Anders Knudsen

Sport

Hård modstand venter NFH

Stærk besat træningsturnering indledes onsdag aften.
12. august 2020 kl. 12:04 Af Thomas Jensen

Annonce

NYKØBING Det er træningsmodstandere fra øverste danske hylde NFH-træner Jakob Larsen har valgt i opstartsfasen til den nye sæson.

I aften står menuen på København og i morgen Ajax. Begge kampe spilles i Lånlet Arena, mens den sidste kamp i firkantturneringen står mod Odense, som bliver afviklet på Fyn på lørdag.

Især mødet med København i aften bliver spændende at følge for de tilskuere, der får adgang til hallen i denne coronatid.

Københavnerne har hen over sommeren mistet deres svenske landsholdsstreg Linn Blohm. Også den hollandske verdensmester Debbie Bont har forladt klubben.

På stregen har man erstattet Linn Blohm med landsmandinden Sofia Hvenfelt fra H65 Höör.

I målet er Johanna Bundsen tilbage efter barselsorlov og danner makkerpar med landsholdsbobleren Amalie Milling.

NFH-træner Jakob Larsen skal bruge opgørene til at stabilisere forsvaret, og så er det meningen at de to keepere, Louise Egestorp og Natasja Clausen, skal have en kamp hver i de første to opgør.

- Jeg vil gerne se dem i en hel kamp hver, så de også selv kan få fornemmelsen af at komme ind i en god rytme, siger Jakob Larsen, der har fået Emilie Steffensen med i truppen igen efter lidt sygdom.

Samtlige spillere skulle være til rådighed måske med undtaglese af den hollandske stregspiller Nikita van der Vliet, der døjer med lidt overbelastning.

Før opgøret mellem NFH og København skulle Odense have mødt Ajax, men den kamp er blevet aflyst.


Generalprøve

Stævnet skal bruges til at afprøve de coronarestriktioner klubberne er underlagt, og vil være underlagt når turneringen starter op om små tre uger.

- Det er en god anledning til at få afprøvet de procedurer, som vil være til vores hjemmekampe, siger administrerende direktør Ib V. Pedersen, der i første omgang skuer frem mod hjemmekampen den 31. august mod Viborg.

Lånlet Arena i Nykøbing har 800 siddepladser, men for at afstandskravet på en meter skal kunne overholdes og kravet om at der maksimalt må lukkeds 500 mennesker ind i hallen inklusiv spillere, ledere, officiels og dommere, vil der kun være plads til 400 siddende tilskuere.

Således også i aften, hvor omkring 100 sponsorer vil være på plads. Endvidere har klubben delt 100 billetter ud til supporterklubben.


Intet salg ved indgangen

Derudover forventer Ib V. Pedersen, at der vil blive sat et antal billetter til salg på billetsiden ticketmaster.dk.

For alle gælder det, at navn og telefonnummer skal være oplyst på forhånd.

- Så man kan ikke møde op i døren i aften og forvente at få en plads i hallen, understreger Ib V. Pedersen.

Han forventer, at de tilskuere, der er til stede, overholder afstandskravet på en meter på siddepladserne.

Resultatet af kampen kan ses her på Folketidende.dk onsdag aften.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

Annonce