cookie-og-privatlivspolitik
Ingen er vist i tvivl om at Nicolai Jessen er tilbage for at bide for Bjørnene.
Ingen er vist i tvivl om at Nicolai Jessen er tilbage for at bide for Bjørnene.
Foto: Frederik Scheuermann

Sport

Henter Jessen tilbage i folden

Rødbydreng har skrevet kortidskontrakt med Nykøbing FC
11. september 2020 kl. 12:28 Af Thomas Jensen

Annonce

NYKØBING - Skriv du bare at geparden fra Rødby er tilbage, skræpper Nicolai Jessen, da han efter torsdagstræningen annoncerede, at han er tilbage i den mørkeblå NFC-trøje.

Han forlod Nykøbing FC efter sæsonen 2017/18 til fordel for FC Roskilde, der på det tidspunkt også spillede i 1. division, men opholdet i den sjællandske domkirkeby blev ikke den succes, som 28-årige Nicolai Jessen havde håbet på.

Skiftende trænere, dårlig økonomi og en matchfixingsag, der var tæt på at vælte hele klubben omkuld, var med at til at ødelægge Rødby-drengens ophold i FC Roskilde, og da Martin Jungsgaard kom til som træner i efteråret 2019, så han slet ikke Jessens vej, og det endte med en ophævelse af kontrakten i januar 2020 et halvt år før den udløb.

Siden da har NIcolai Jessen forsøgt at spille sig til en kontrakt i blandt andet Sverige og Norge, men også USA har været i hans overvejelser.

Intet af det er dog blevet til noget, og for en måneds tid siden kontaktede han NFC-manager Claus Jensen med henblik på at træne med for at holde sig i gang.


Kort kontrakt

Det har nu udmøntet sig i en kontrakt året ud.

- Jeg er super glad for at være tilbage i NFC. Jeg kender klubben og de mennesker, der er omkring den, og setup'et er kun blevet bedre, siden jeg forlod klubben, så jeg ser frem til at trække trøjen over hovedet igen, siger Nicolai Jessen, der fik en halvlegs spilletid i træningskampen mod HIK, men ellers er han et stykke fra kampformen.

- Først og fremmest handler det om at komme i form og så få noget stabilitet ind i mit spil, og så vil jeg da gøre mit for at presse mig på til startopstillingen, siger Nicolai Jessen, der indtil videre står noteret for 106 kampe og 28 mål for Nykøbing FC.

Han er således med i truppen til kampen i morgen hjemme i CM Arena mod Slagelse, og det glæder manager og cheftræner Claus Jensen.


Lokal spiller

- Det er altid glædeligt, når vi kan hive en af vores lokale drenge tilbage til klubben. Vi kender Jessens kvaliteter og ved, at han besidder stor fart og en stærk venstrefod, som kan give os nogle gode taktiske muligheder i kampene, siger Claus Jensen, der dog understreger:

- Jessen har ikke spillet kamp længe, så han skal lige ind i et kontinuerligt forløb, hvor han træner godt og stille og roligt får bygget sig op, så vi kan få gavn af ham på banen, siger Claus Jensen.

Træneren råder nu over høj fart både på højre og venstre fløj, hvor Sebastian Koch i højresiden allerede har sat et stort aftryk, og med Jessen får Claus Jensen en raket på venstreside, der også kan komme bag modstanderens forsvar.

- Ingen tvivl om at det er våben, vi kommer til at benytte os af, og med Mathias Kristensen som den høje boksspiller til at score på indlæggene vil det give os en ekstra dimension, når boldene kan komme fra begge sider, mener cheftræneren, der nu har hentet fire ny spillere til klubben efter nedrykningen i juli måned.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tag Coronasnakken med dit barn 27. september 2020 kl. 22.21

AF: ANDREAS ALBERTSEN

Tag stilling til organdonation 25. september 2020 kl. 12.19

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

Annonce