cookie-og-privatlivspolitik
Aarhus United-spilleren Charlotte Mikkelsen skifter til NFH i den kommende sæson.
Foto: Aarhus United

Sport

Henter gratis fløj i Aarhus

Ligaspiller dumpede lige ned i NFH's turban.
15. april 2021 kl. 11:10 Af Thomas Jensen

NYKØBING Det er sjældent, at der dumper en gratis spiller ind i en professionel håndboldklub, men det er ikke desto mindre tilfældet for NFH, der har fået muligheden for at tilknytte den snart tidligere Aarhus United-spiller Charlotte Mikkelsen for den kommende sæson.

Hun er 24 år og spiller højre fløj.

- Jeg tror aldrig, jeg har oplevet, at en agent har henvendt sig med en spiller, der ikke vil have noget løn, smiler træner Jakob Larsen, der naturligvis takkede ja til tilbudet.


Korsbåndsskadet

Charlotte Mikkelsen sidder i øjeblikket udenfor med en korsbåndsskade, og det er måske også her, at noget af forklaringen skal findes. Meningen er, at hun skal genoptræne i NFH, og det vurderes, at hun vil være klar til at spille senest efter VM-pausen i december.

NFH har i forvejen Sofie Olsen på den position som højre fløj, men det er ingenlunde utilfredshed med Olsens præstationer, der gør, at falstringerne henter en ekstra spiller.

Annonce

- Slet ikke. Sofie har gjort det rigtig fint og vil også fortsat være førstevalg, men når vi får muligheden for at tilknytte en spiller, hvor vi ikke har dobbeltdækning i forvejen, så gør vi det naturligvis, siger Jakob Larsen, der dermed tilknytter endnu en spiller fra Aarhus United.

Sofie Flader og Celine Lundbye Kristiansen har også en fortid i Aarhus-klubben.

- Hun får roser alle steder fra for at være en rigtig holdspiller, der skaber godt humør og positiv energi. Det er vigtig for en trup, påpeger Jakob Larsen.

Charlotte Mikkelsen, der har spillet i Aarhus United siden klubbens start for fire år siden og før det i SK Aarhus og EH Aalborg, følger med kæresten, der bor og har job i København, og det agter hun også selv at finde, efter hun har taget en kandidatgrad i folkesundshedsvidenskab.

- Det skulle gerne være et job, der kombineres med håndbolden, siger Charlotte Mikkelsen, der glæder sig til at blive en del af NFH.

Annonce

- Det er en megafed klub med en fantastisk hjemmebane, som jeg har besøgt masser af gange, fortæller højrefløjen, der i første omgang skal genoptræne de næste mange måneder.

Hun rendte ind i korsbåndsskaden tilbage i november.

- Det gælder bare om at komme tilbage uden at forcere noget som helst, og det er jeg sikker på, at NFH kan hjælpe til med, siger Charlotte Mikkelsen, der ser NFH som det naturlige valg af klub, når nu destinationen skulle være øst for Storebælt.

- Når jeg engang bliver helt klar, skal den bare have fuld gas, og først der kan jeg fokusere på håndbold-fremtiden, men lige nu handler det bare om at komme fornuftigt tilbage på håndboldbanen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Paradigmeskifte version 2.0 09. maj 2021 kl. 22.09

AF: PAW HALLANDSON

Det skriger til himlen! 09. maj 2021 kl. 20.40

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

Annonce

ANNONCE