cookie-og-privatlivspolitik
Daniel Alstrup Pedersen var i denne uge en tur forbi træningen i Team Sydhavsøerne for at hilse på sine nye holdkammerater.
Foto: Privat

Sport

Henter ny spiller i Nordsjælland

Daniel Astrup Pedersen skal forstærke stregpositionen hos Team Sydhavsøerne.
22. februar 2020 kl. 08:00 Af Thomas Jensen

Annonce

MARIBO Team Sydhavsøerne fortsætter oprustningen frem mod den kommende sæson.

I den nye cheftræner Ian Marko Fogs tidligere klub Nordsjælland har Team Sydhavsøerne fået fingre i den store stregspiller Daniel Astrup Pedersen, der altså genforenes med sin tidligere træner.

Daniel Astrup Pedersen kommer oprindelig fra Frederica, hvor han vandt ungdoms-DM, og han har også spillet ungdomshåndbold i Bjerringbro sammen med Team Sydhavsøernes nye keeper Oliver Larsen.

Derefter har han optrådt for Nordsjælland i sine to første seniorår, hvor han dog har stået i skyggen af andre stærke stregspillere som Dan Bech-Hansen og i denne sæson Andreas Nielsen og Anders Agger.


Har spillet Liga

I indeværende sæson er det blevet til syv optrædender i Håndboldligaen med to mål til følge for Nordsjælland, der lige nu indtager sidstepladsen i landets bedste række - men på det seneste har fået føling med de øvrige bundhold.

I Team Sydhavsøerne skal han kæmpe om spilletiden med klubbens to øvrige stregspillere Nichlas Bomholt og Nicklas Bjerre Petersen.

Sportschef Morten Juul noterer sig med tilfredshed truppens nyeste tilføjelse.


En anden type

- Daniel er en anden type stregspiller end vores nuværende. Han har lidt mere størrelse og arbejder mere stationært med screeninger med det formål at skære banen af for bagspillerne, lyder det fra Morten Juul, der er gået efter en spiller med stor fysik.

- Ligeledes er der lidt flere kilo at stå imod med i defensiven, hvor han primært er en stærk 3'er i et 6:0 forsvar eller en solid bund i et 5:1 forsvar. Derudover er han en stærk træningsspiller, der hele tiden vil arbejde for at blive bedre.

- Han kommer med den helt rigtige indstilling til at ville udnytte vores set up til at lægge lag på egen og holdets udvikling, siger Morten Juul om sin nye streg- og forsvarsspiller.


Træneren afgørende

Det er primært den nye cheftræner Ian Mark Fog, der har trukket Daniel Alstrup Pedersen til Team Sydhavsøerne

- Jeg skifter til Team Sydhavsøerne, fordi det matcher mine sportslige målsætninger og forventninger både i den kommende sæson og fremadrettet.

- Det er en klub, som har fået en ambitiøs træner i form af Ian Marko Fog.

- Jeg er sikker på, at han kan rykke mig langt sportsligt gennem ansvar og tillid. Jeg skal prøve mit eget niveau af for at se, hvordan jeg præsterer ved mere spilletid og mere ansvar, siger Daniel Alstrup Pedersen, der har tegnet en tre-årig aftale med Team Sydhavsøerne.


Flere på vej

Udover Daniel Alstrup Pedersen har Team Sydhavsøerne også præsenteret Niels Dahl og keeperen Oliver Larsen som forstærkninger til den kommende sæson, men det slutter ikke her, fortæller Morten Juul.

- Vi er ikke færdige med at præsentere nye spillere. Der vil komme flere endnu, fastslår sportschefen, der indtil videre siger farvel til Jonas Corneliussen, Jonas "Zuk" Løkken, Nicolaj Frejlev, Kaare Ravn Larsen og Lauritz Reinholdt Legér samt cheftræner Johan Zanotti.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Efterslæbet bliver stort 05. april 2020 kl. 21.11

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

En folkelig sammenslutning 05. april 2020 kl. 19.36

AF: CARSTEN ANDERSEN

Nakskov kan ikke få hænderne ned 03. april 2020 kl. 16.44

AF: BIRGITT BJERRE

Cykelstier langs Sundruten… 01. april 2020 kl. 09.50

AF: BJARKE ROSENKILDE

Hjernevask, medierne,… 31. marts 2020 kl. 23.30

AF: JOHN WENNERWALD

Solidaritet når regningen kommer 29. marts 2020 kl. 20.35

Annonce