cookie-og-privatlivspolitik
Cheftræner og manager Claus Jensen siger goddag og velkommen hjem til Nykøbing FC's nye venstrekantspiller, Simon Madsen, der kommer retur fra FC Midtjylland.
Cheftræner og manager Claus Jensen siger goddag og velkommen hjem til Nykøbing FC's nye venstrekantspiller, Simon Madsen, der kommer retur fra FC Midtjylland.
Foto: Frederik Scheuermann

Sport

Henter talent hjem fra Midtjylland

Nykøbing FC skriver treårig kontrakt med Simon Madsen
12. juni 2021 kl. 07:01 Af Thomas Jensen

NYKØBING Første tilgang til den nye sæson i 1. division er på plads i Nykøbing FC.

Klubben har skrevet en treårig kontrakt med Simon Madsen, der kommer fra FC Midtjyllands ungdomsakademi.

Han rejste for fire år siden til det midtjyske fra Nykøbing FC som U/15-spiller, og har udviklet sig i et af Danmarks bedste ungdoms -og talentmiljøer.

I den seneste sæson har han både spillet på midtjydernes U/19-ligahold, der er Danmarks bedste og også i European Youth League, hvor FC Midtjylland også har gjort det godt.

Det seneste halve år er dog blevet delvist spoleret af et springerknæ, som der nu skulle være styr på igen.

Annonce

19-årige Simon Madsen er Nykøbing-dreng og har fået sin fodboldopdragelse i Nykøbing FC og før det i B.1901, hvor han blev meldt ind allerede som treårig.


Kender træner og spillere

Han har i sine ungdomsår haft den nuværende assistenttræner i NFC, Brian Rasmussen, som ungdomstræner. Her var han på hold med Benjamin Lauridsen, Nikolaj Bonde og Jeppe Rassmussen, der alle er en del af førsteholdstruppen nu.

Han ser frem til at komme tilbage til Nykøbing og repræsentere landsdelens bedste fodboldhold.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at spille i NFC-trøjen igen. I mine samtaler med Claus Jensen er jeg blevet overbevist om konceptet og om, at klubben har et ambitionsniveau, der passer til mit. Jeg ser det som en stor udfordring at spille i 1. division, og glæder mig helt vildt til at komme i gang, siger Simon Madsen, der har sine forcer som venstre back eller allerhelst venstre kant, hvor han kan gøre brug af sin hurtighed og stærke venstrefod.

- Jeg håber at kunne blive en etableret del af holdet, og at vi hurtigst muligt får etableret os i 1. division, lyder det fra Simon Madsen, der efter sommerferien bliver førsteårs seniorspiller og i første omgang flytter hjem til forældrene i Nykøbing.

Annonce

For cheftræner Claus Jensen er det fuldstændigt i tråd med strategien at hente lokale spillere tilbage til klubben efter at de har været ude og dygtiggøre sig andre steder.


Talent skal videreudvikles

- Han er en fantastisk ung gut med et stort potentiale, som jeg ser meget frem til, at vi sammen for alvor skal til at udfolde nu. Vi har med glæde fulgt Simon siden han tog til FC Midtjylland, hvor han de sidste fire år har udviklet sig i et topmiljø i Danmark, og jeg er meget glad for, at han nu kommer tilbage og kan videreudvikle sit talent på seniorniveau i hans barndomsklub. lyder det fra Claus Jensen, der altså har fået papir på den første tilgang.

Nykøbing FC har indtil videre forlænget aftalerne med Mathias Kristensen, Andreas Holm, der i sidste uge blev kåret til "Årets Bjørn" i NFC, og senest Lars Pleidrup.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tilbage i trædemøllen 01. august 2021 kl. 23.41

AF: JOHN WENNERWALD

10 år siden 26. juli 2021 kl. 08.40

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

Annonce

ANNONCE