Et klart forstærket hold vandt sikker hjemmesejr.

MARIBO Team Sydhavsøerne har bestemt ikke opgivet at redde klubbens andethold i 2. division.

Torsdag aften gik det ud over Næstved/Herlufsholm, der ellers kommer fra den pænere halvdel af tabellen, men mod et Sydhavs-mandskab i klart forstærket udgave kunne sydsjællænderne intet stille op.

Trak gardinet ned

Førstekeeper Nicolai Neupart fra førsteholdet skulle have kamptræning efter et par kampe ude med en skade, og da han først kom i gang, blev målet hermetisk lukket ned i store perioder.

I marken var en anden førsteholdsspiller, Frederik Sørensen, samt Lukas Eichwald de store oplevelser.

Næstved/Herlufsholm normale storskytte Jacob Zøhner-Petersen kom aldrig til at spille en rolle i opgøret. Det sørgede Frederik Sørensen for med glimrende forsvarsspil, og venstrehånden lynede også fem gange i den modsatte ende.

Det store tryk fra Frederik Sørensen gav også plads til Lukas Eichwald, der boltrede sig med ni scoringer.

De to hold fulgtes pænt ad de første 20 minutter, hvor gæsterne i perioder forsøgte sig med syv mod seks-spil, men effekten udeblev, selv om de scorede, for de nåede aldrig at få keeperen på plads, og så blev det tomme mål udnyttet flere gange.

Gæsterne gik i opløsning

I slutningen af første halvleg fik Nicolai Neupart for alvor fat, og så sagde Team Sydhavsøerne farvel og tak med tre scoringer op mod pausen, og selv om hjemmeholdet fik en udvisning i første halvlegs sidste sekunder, blev føringen blot udbygget straks i anden halvleg.

Fra stillingen 17-10 gik Næstved/Herlufsholm fuldstændig op i limningen, og med 12 minutter spillet af anden halvleg stod der 23-11 på haluret.

Så kunne Sydhavs-træner Kenneth Jørgensen skifte ud og give spilletid til alle på holdkortet, da kampen for længst var afgjort.

Derfor blev der blot byttet mål de sidste ti minutter.

- Vi står fantastisk godt i forsvaret, og jeg er glad for, at de spillere, jeg får ned fra førsteholdet, virkelig gør en forskel, sagde Kenneth Jørgensen, der nu tror, at overlevelse er muligt.

- Vi skal slå Korsør/Tårnborg, og så bør det række til tredjesidstepladsen og kval-kampe, slår Kenneth Jørgensen fast

Korsør/Tårnborg har som Team Sydhavsøerne otte point, men er bedst indbyrdes, da de vandt det første møde i efteråret.

• Frederik Sørensen hjalp Team Sydhavsøernes 2. divisionshold til en sikker sejr over Næstved/Herlufsholm. Foto: Ingrid Riis

NFH blev blæst ud af Boxen: Team Esbjerg i særklasse

Jakob Larsen efter afklapsning: - Det blev mere grimt end nødvendigt

Minister i vildrede: "Hvad er det, Lolland vil?"

Alt for våde marker: De er ærgerlige og frustrerede

Afklapsning på banen: Men Birgit, Jessica, Tine og Trine var med til rekordens aften

Nyt stort underskud i Coop: 717 millioner i minus!

Brand i ejendom: - Den var godt udviklet, da vi ankom

Frygter for idyllen: Overraskede, kede af det og indignerede

Camillas umulige kamp: 300 har takket nej

For få havde lyst: Nu flytter den til fængslet