cookie-og-privatlivspolitik
Kasper Hjulmand har længe tænkt over den rette taktik til at slå Belgien.
Kasper Hjulmand har længe tænkt over den rette taktik til at slå Belgien.
Foto: Jonathan Nackstrand/Ritzau Scanpix

Sport

Hjulmand forventer alle spillere mentalt klar til EM-kamp

Humøret i den danske EM-trup er i bedring, og alle spillere synes klar til at møde Belgien, siger Hjulmand.
16. juni 2021 kl. 14:34 Af Ritzau

Det er fodboldlandstræner Kasper Hjulmands fornemmelse, at ingen af spillerne i hans EM-trup vil melde fra til torsdagens EM-gruppekamp mod Belgien af mentale årsager efter Christian Eriksens hjertestop i lørdags.

Bearbejdelsen af Eriksens kollaps skrider fremad, og Hjulmand fornemmer en større følelse af lettelse for hver time, der går.

Det siger landstræneren på et pressemøde onsdag eftermiddag.

- Timerne med gode følelser overtager mere og mere, og vi er klar til at give den en over nakken i morgen (torsdag, red.). Vi tænker selvfølgelig stadig på Christian, og vi er stadig taknemmelige over, at Christian har det godt.

- Vi vil ikke bare spille for Christian, men vi spiller for vores identitet, dem vi er, og for hele Danmark, som sammen oplevede det, som vi også har oplevet de seneste dage.

Annonce

- Jeg er sikker på, at truppen melder sig klar i morgen. Som det er lige nu, så ser det ganske fint ud, og jeg føler, at vi har et godt udgangspunkt. Jeg kan kun sige, at vi er klar, siger landstræneren.

Han understreger dog også, at han har respekt for, hvis følelserne ændrer sig hos spillerne, så de alligevel ender med ikke at melde sig klar til at spille EM-gruppekampen.

Samtidig kan landstræneren også fortælle, at Robert Skov er klar til at spille kamp igen, efter at han for halvanden uge siden måtte udgå med en skade i EM-generalprøven mod Bosnien-Hercegovina.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

AF: JOHN WENNERWALD

# Me too 04. juli 2021 kl. 22.34

AF: KENNETH WINTHER

Storstrøm Fængsel bløder... 03. juli 2021 kl. 09.56

Annonce

ANNONCE