cookie-og-privatlivspolitik
Andreas Holm (med pandebånd), der her følger en afslutning fra Mathias Kristensen mod FA 2000 i efteråret, er tilbage for Nykøbing FC efter mere end en måneds skadespause.
Andreas Holm (med pandebånd), der her følger en afslutning fra Mathias Kristensen mod FA 2000 i efteråret, er tilbage for Nykøbing FC efter mere end en måneds skadespause.
Foto: Flemming K. Karlsen

Sport

Holm tilbage efter en knæskade

Forsvarsspiller klar til de afgørende oprykningskampe.
08. maj 2021 kl. 09:00 Af Thomas Jensen

NYKØBING Der er positivt nyt på spillerfronten hos Nykøbing FC før de sidste fem afgørende kampe i 2. division.

Forsvarsspilleren Andreas Holm, der har været knæskadet i næsten halvanden måned, er klar igen og indtræder ind i truppen og i startopstillingen til dagens kamp på udebane mod Skovshoved.

- Ingen tvivl om at det er skønt at have Andreas tilbage. Han har noget rutine og erfaring, der er vigtig i forhold til den situation vi står i, siger cheftræner Claus Jensen om forsvarsspilleren.

Han stod som Helsingør-spiller i sidste sæson stod i nøjagtig samme situation, da nordsjællænderne lå til oprykning fra 2. division, hvor det også hakkede en smule i foråret efter et suverænt efterår.

Det endte dog, som det også gerne skulle med Nykøbing FC, med en oprykning til 1. division.

Annonce

Skønt at være tilbage

- Det er skønt at være tilbage. Det er frygteligt at sidde udenfor, kommer det fra Andreas Holm, der har trænet med hele ugen og meget tyder på, at han skal danne makkerpar med Kasper Jensen i midterforsvaret, hvilket sender unge Jacob Blach Nielsen ud på bænken.

- Jeg er sikker på, at Kasper og jeg nok skal finde ind i en god rytme, forsikrer Andreas Holm, der har haft problemer med knæet.

- Det er en slimhindefold i knæet, der er hævet på grund af et vrid, og det har skabt noget væskeophobning, som jeg har døjet noget med.

- Det skulle væk, inden jeg kunne komme på banen igen, siger Andreas Holm, der ikke har været på grønsværen i kamp siden 27. marts mod Hillerød.

I eftermiddag får han så comeback i udekampen mod Skovshoved, der kæmper for livet i bunden af rækken og senest fik en fornem skalp, da de ude vandt 1-0 over Næstved.

Annonce

- De har ryggen mod muren, så de skal ud og have minimum et point, tror jeg.

- Og det er glimrende, hvis de gerne vil lidt frem på banen, for det plejer at passe os fint, siger Andreas Holm, der selvfølgelig er bekendt med, at turneringen går ind i sin afgørende fase, men benene skal holdes på jorden, fastslår han.

- Vi skal koncentrere os om os selv, ellers kan det gå galt, advarer Andreas Holm.

Nykøbing FC, der fortsat har seks point ned til HIK på andenpladsen, har med Andreas Holms tilbagekomst fået udrydet de fleste skader. Dog er Jakob Egeris fortsat ude, mens Chris Thorsheim stadig er hjemme hos familien i USA.


Akut nedrykningsfare

Skovshoved, der er i akut nedrykningsfare på næstsidstepladsen i 2. division, skiftede for en måneds tid siden ud på trænerposten, da man fyrede Claus Larsen og i stedet erstattede ham med assistenttræner Jonathan Nielsen.

Annonce

Som nuværende assistenttrænere har Skovshoved to prominente navne i skikkelse af Michael Madsen og den tidligere landsholdsspiller Lars Jacobsen.

De kan glæde sig over ikke at have nogle spillere i karantæne til opgøret, der fløjtes i gang på opvisningsbanen i Skovshoved kl. 15:00, og Radio SydhavsØerne sender direkte fra kampen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

AF: JOHN WENNERWALD

Boligmarkedet opvarmes 24. maj 2021 kl. 11.09

Annonce

ANNONCE