Horsens-profil sænker sin gamle klub i chancefattig kamp

Bjarke Jacobsen blevt machvinder for Horsens mod Vendsyssel. Foto: Claus Bjørn Larsen/Ritzau Scanpix

Bjarke Jacobsen scorede kampens enlige mål, da han med Horsens slog Vendsyssel 1-0 på udebane søndag middag.

Den tidlige Superligakamp søndag blev præcis som forudset. Her blev standardsituationerne afgørende, da Horsens slog Vendsyssel 1-0 på udebane i et chancefattigt opgør.

Det var den tidligere Vendsyssel-spiller Bjarke Jacobsen, der stod for kampens enlige scoring.

Udeholdet fra Horsens lagde fra kampens start Vendsyssel under tryk. Dette gjorde mandskabet med dets klassiske udtryk, hvor mange lange indkast og tidlige indlæg pressede hjemmeholdet.

Det blev startskuddet til et intenst opgør, med masser af dueller og hård fight.

Det lå i kortene, at dødboldene ville blive afgørende, og profetien blev opfyldt efter 35 minutter.

Her måtte Horsens-backen Michael Lumb se sit fremragende frisparksforsøg prelle af på overliggeren, men Bjarke Jacobsen headede returbolden i et tomt Vendsyssel-mål.

Inden målet var det kun blevet til en enkelt chance i opgøret, hvor Vendsyssel-angriberen Emmanuel Ogude dog ikke kunne lægge bolden ind.

Anden halvleg startede nøjagtig som første. Begge hold havde ualmindelig svært ved at tilspille sig chancer, hvorfor der blev investeret i standardsituationerne.

Hjemmeholdet forsøgte også at udfordre gæsternes bagrum, hvor det især var Ogude, holdet ledte efter.

Dog lykkedes det gæsterne at holde Vendsyssel væk fra de helt store chancer, og Horsens virkede kompakt og stabil i bagkæden. Udligningen udeblev, og Horsens kunne tage alle tre point med.

Horsens forsætter derfor en imponerende superligasæson, hvor holdet ligger nummer fire i Superligaen med 19 point i 13 kampe.

Mere sort ser det ud for Vendsyssel, der med nederlaget stadig er næstsidst i Superligaen.