cookie-og-privatlivspolitik
Den tidligere superligaspiller Daniel Stenderup - her i aktion for Esbjerg - var lørdag med til at sende sin tidligere klub FC Roskilde ned i 2. division. (Arkivfoto)
Den tidligere superligaspiller Daniel Stenderup - her i aktion for Esbjerg - var lørdag med til at sende sin tidligere klub FC Roskilde ned i 2. division. (Arkivfoto)
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Sport

Hvidovre-sejr sender Roskilde og Næstved ned i 2. division

Næstved og FC Roskilde er færdige i landets næstbedste fodboldrække efter en sejr til Hvidovre over Kolding.
11. juli 2020 kl. 19:15 Af Ritzau

Annonce

De sjællandske fodboldklubber Næstved Boldklub og FC Roskilde må igen en tur i 2. division.

Det blev en kendsgerning lørdag aften, da Hvidovre vandt 2-0 på udebane over Kolding IF i 1. division på mål af Lirim Qamili og Daniel Stenderup.

Dermed kom Hvidovre op på 37 point for 30 kampe. Roskilde på sidstepladsen er 14 point under stregen og kan ikke nå op med fire kampe tilbage.

Næstved på 11.-pladsen er 12 point efter Hvidovre, men har kun tre kampe tilbage.

Roskilde har været i ligaen siden oprykningen i sommeren 2014, mens Næstved rykkede op for to år siden sammen med Hvidovre.

Hvidovre kan endnu ikke vide sig sikker på overlevelse i rækken. Efter lørdagens sejr er der fem point ned til Nykøbing FC, som tidligere lørdag tabte 0-1 hjemme til HB Køge.

Med det resultat i baghovedet vidste Hvidovre, at holdet kunne øge sine chancer for at blive i 1. division betydeligt og sende de to sjællandske kolleger i 2. division.

Opgøret skulle være begyndt klokken 16, men blev udskudt på grund af tæt trafik over Fyn, skrev Hvidovre på Facebook før den oprindelige kampstart.

Med en times forsinkelse kom opgøret i gang, og Hvidovre tog føringen, da Qamili i to omgange sparkede bolden fladt i nettet ti minutter før pausen.

Hvidovre havde de fleste chancer og øgede til 2-0 med ti minutter igen. Kolding-målmand Frederik Ibsen kunne ikke holde et frispark fra Magnus Fredslund, og den tidligere Brøndby-stopper Daniel Stenderup var hurtigt over returen.

Med målet var Stenderup med til endegyldigt at sende sit tidligere hold Roskilde ud af rækken.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce