cookie-og-privatlivspolitik
Nordfalster kommer til at spille mere i Sjællandsserien i denne sæson - og må leve med uvished om fremtiden.
Nordfalster kommer til at spille mere i Sjællandsserien i denne sæson - og må leve med uvished om fremtiden.
Foto: Claus Hansen

Sport

Ikke mere seriefodbold

DBU Sjælland indstiller alle turneringer - Lolland-Falster overvejer.
16. maj 2020 kl. 10:00 Af Torben Mølgaard

Annonce

LOLLAND-FALSTER Der bliver efter al sandsynlighed ikke spillet turneringsfodbold i serie- og ungdomsrækkerne på Sjælland og Lolland-Falster i dette forår.

DBU Sjælland har allerede på et møde fredag besluttet at indstille samtlige turneringer i den resterende del af helårsturneringerne i 2019/20-sæsonen og halvårsturneringerne i dette forår.

- Jeg hælder til, at vi ligger os i slipstrømmen på Sjælland, siger formanden for turneringsudvalget under DBU Lolland-Falster, Mogens Nielsen, umiddelbart inden et møde sent fredag eftermiddag, der sluttede efter redaktionens deadline.

- Da vi i marts lukkede ned på grund af corona, kunne vi ikke forestille os, at vi ville tage den beslutning, som vi nu træffer, siger formanden for DBU Sjælland, Jakob Koed.

- Men vi ønsker ikke, at klubberne, de frivillige, dommere og spillere skal føle sig presset til at deltage i turneringer. Derudover må vi forudse en masse restriktioner i den første tid efter en eventuel tilladelse, der vil gøre det svært at afvikle kampene, tilføjer Jakob Koed.

Resultater fra efterårssæsonen bruges til at afgøre op- og nedrykninger, dog med den finte, at man endnu afventer en afklaring med Danmarksserien.

Her har DBU endnu ikke taget stilling til eventuelle op- og nedrykninger.

Set med lokale briller betyder udmeldingen fra DBU Sjælland, at Frem Sakskøbing som sidst i Sjællandsseriens pulje 2 rykker ned i LF-serien, mens det p.t. er uafklaret, om de får følgeskab af Nordfalster, der sluttede næstsidst.

Derimod er FC Nakskov og Nykøbing FC sikker på at forny billetten. NFC rykker tilmed en plads op i tabellen som nummer seks, fordi man nu ser bort fra indbyrdes opgør og kun regner med måldifferencen.

Op- og nedrykninger på Lolland-Falster er endnu ikke afgjort.

- Vi arbejder på nogle alternative scenarier, som vi snarest melder ud, siger Mogens Nielsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

AF: LINDA SOMMER

18 kommunale p-pladser lige… 14. november 2020 kl. 13.23

Annonce