cookie-og-privatlivspolitik
Mads Carlson og de øvrige NFC-spillere blev testet for coronavirus i onsdags, og da alle var negative, er de dermed klar til træningskampen på tirsdag mod HB Køge.
Mads Carlson og de øvrige NFC-spillere blev testet for coronavirus i onsdags, og da alle var negative, er de dermed klar til træningskampen på tirsdag mod HB Køge.
Foto: Ingrid Riis

Sport

Ingen coronavirus i NFC-truppen

Samtlige spillere og ledere blev testet i onsdags.
23. maj 2020 kl. 10:00 Af Thomas Jensen

Annonce

NYKØBING Der var ingen positive coronatest, da Nykøbing FC's spillertrup blev testet i Fodboldens Hus i Brøndby i onsdags.

Heller ikke blandt trænere og ledere var der noget at komme efter, da manager Claus Jensen, first team coach Brian Rasmussen, fysioterapeut Peter Due samt den nye målmandstræner Jesper Hansen alle blev testet negative.

Hele truppen samt ledere skulle testes for at deltage i træningskampen på tirsdag mod HB Køge.

- Det tog ikke mere end et kvarters tid, så var det overstået, fortæller manager Claus Jensen, der modtog svar på samtlige prøver torsdag aften.


Stor lettelse

- Det var en lettelse, at alle var sunde og raske. Procedurerne ved sygdomstilfælde er ekstremt opfattende, så det var rart, at vi slipper for det og kan koncentrere os fuldt ud om at levere på banen, lyder det fra manageren efter fredagstræningen, hvor kun Mikkel Dahl sad over efter en uge med hård træning de øvrige dage.

Søren Christensen, der havde skadesproblemer tidligere på foråret, er også klar igen.

- Det er ekstremt vigtigt at få Søren tilbage på træningsbanen. Han fylder meget og giver ekstremt meget til resten af gruppen, understreger Claus Jensen, der har haft et hængeparti med blandt andre Søren Christensen, hvis kontrakt udløber 30. juni, hvor den genopstartede sæson fortsat er i gang indtil 26. juli.


Forlængelser på plads

Syv spillere skal dermed have forlænget deres kontrakter med en måned, og i samarbejde med Spillerforeningen er der indgået en aftale, som blot mangler at få de allersidste formaliteter på plads.

- Det er der også styr på, fastslår Claus Jensen, der dermed kan råde over Mathias Thrane, Jordan Wilson, Gustav Kjeldsen, Søren Christensen, Mikkel Dahl, Nikolaj Bonde og anfører Lars Pleidrup i de fem kampe, der skal afvikles i juli, inden turneringen slutter 26. juli på udebane mod Fredericia.


Skal testes igen

Coronatesten, som blev foretaget onsdag, gælder kun for tirsdagens træningskamp mod HB Køge.

I den kommende uge skal spillerne igennem sammen procedure forud for turneringskampen mod FC Roskilde, men ifølge Claus Jensen vil den test foregå i Nykøbing på klubbens eget anlæg i NFC Syd.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

AF: LINDA SOMMER

18 kommunale p-pladser lige… 14. november 2020 kl. 13.23

Annonce