cookie-og-privatlivspolitik
Team Sydhavsøernes Nicklas Bjerre Petersen (rød) skal bokse med nogle store fynske forsvarsspillere inde på stregen i hjemmekampen mod Otterup.
Team Sydhavsøernes Nicklas Bjerre Petersen (rød) skal bokse med nogle store fynske forsvarsspillere inde på stregen i hjemmekampen mod Otterup.
Foto: Ingrid Riis

Sport

Ingen fejltrin mod fynske fightere

Team Sydhavsøerne skal bruge en sejr for at holde fast i toppen.
05. december 2021 kl. 09:00 Af Thomas Lærke Jensen

MARIBO Det er tæt i toppen af mændenes 1. division, hvor Team Sydhavsøerne lige nu indtager fjerdepladsen.

De tre hold over lollikkerne, HC Midtjylland, HØJ og Grindsted, sætter ikke ret meget til, så vil man holde dem inden for en overskuelig afstand, så er der er ikke råd til pointtab i søndagens hjemmekamp mod fynske Otterup.

- Rækken har ligesom sat sig med en top, en midte og en bund. Vi er da heldigvis med i toppen, konstaterer Sydhavs-træner Jakob Green, der håber på fuld pointhøst i de tre kampe før julepausen, for at kunne holde trit med de øvrige tophold.

- De andre hold ser meget stabile ud, så vi skal toppræstere hele tiden, og det synes jeg heldigvis også, vi har gjort i langt de fleste kampe, påpeger træneren inden opgøret mod Otterup, der nemt kan blive en bøvlet affære.

De seneste seks indbyrdes kampe har nemlig resulteret i tre sejre til hver, så det er bestemt ikke nogen let opgave, selv om Otterup ligger i den tunge ende og kun lige akkurat har sneget sig over den direkte nedrykningsstreg.

Annonce

- Det er nogle store drenge, der går til vaflerne og kæmper lige til sidste fløjt. De giver aldrig nogensinde op, påpeger Jakob Green, der dog har som målsætning at sætte sig på kampen fra første fløjt.

- Jeg trøster mig ved, at vi har på hjemmebane, og der har vi indtil nu i sæsonen set rigtig skarpe ud, konstaterer han.

Statistikken er da også med Team Sydhavsøerne indtil nu i denne sæson, når kampene er foregået i Maribo-Hallen.

Ud af seks spillede kampe er de fem vundet og en enkelt uafgjort senest mod HØJ, hvor Nicolaj Jørgensen scorede i sidste sekund.

Siden seneste hjemmekamp har Team Sydhavsøerne været en tur i Tønder sidste lørdag, hvor man vandt med 31-29, og Jakob Green kan efter den sejr godt mærke, at spillerne træner med rigtig stor selvtillid og tro på tingene.

Annonce

- Vi viste i den kamp, at vi har styr på tingene og ikke går i panik, fordi de fører med et par mål. I slutfasen viser vi karakter og kører sejren forholdsvis sikker sejr hjem.

Otterup har op til denne sæson mistet træner Daniel "Ludo" Nielsen og nogle bærende kræfter på banen, og den nye træner, Jakob Felgreen, der tidligere var assistent, har skullet bruge noget tid på at spille nye spillere ind.

- Det ser dog ud til, at de har fået spillet holdet sammen nu, konstaterer Jakob Green, da Otterup har vundet de to seneste kampe mod Odder og Skovbakken.

Team Sydhavsøerne må se bort fra Lukas Eichwald Kristensen og Daniel Astrup, men ellers er det samme trup, som vandt i Tønder i lørdags.

Kampstart kl. 15:00 i Maribo-Hallen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE