Annonce
Sport

Ingen gaver til tidligere klub

Nykøbing FC's Valon Ljuti var i startopstillingen for første gang i den omvendte kamp mod HB Køge, og i dag gælder det så udekampen på Capelli Sport Stadion i Køge. Foto: Claus Hansen

Midtbanespiller Valon Ljuti går efter sæsonens anden sejr mod HB Køge.

NYKØBING Da Nykøbing FC for to måneder siden vandt 3-1 over HB Køge hjemme i Lollands Bank Park, var det første optræden i startopstillingen for Valon Ljuti, der blev hentet til klubben af cheftræner Claus Jensen i ugen op til sæsonpremieren.

Siden opgøret mod HB Køge, der var sæsonens fjerde kamp, har Ljuti bidt sig fast på midtbanen og fortrængt Mads Carlson til udskiftningsbænken.

Spilleren med de albanske rødder, der har fået sin fodboldopdragelse i københavnerklubben B.93, har været en del rundt i forskellige klubber i seniorkarrieren primært i hovedstadsområdet.

Her har Brønshøj, Lyngby, FC Roskilde, Fremad Amager og senest HB Køge stået på cv'et for den 31-årige Valon Ljuti, der altså kommer fra et ophold hos dagens modstander fra HB Køge, der i sidste sæson havde lejet ham i Fremad Amager.

Passer perfekt ind

- Men det betyder ikke noget, hvor jeg har spillet tidligere. Nu er jeg i Nykøbing FC, hvor jeg er rigtig glad for at være og vil gøre alt for at vi slår HB Køge i eftermiddag, siger Valon Ljuti.

Han er faldet godt til i Nykøbing, hvor hans samspil med især lige så fodrappe Mathias Gehrt på midtbanen har været en stor mundfuld for de tidligere modstandere.

- Spillestillen med fokus på det tekniske passer perfekt til mig, og sammen med Gehrt kan vi finde de små rum, der gør os rigtig farlige, siger Valon Ljuti, der også byder godt ind med fysik i nærkampene, når det er nødvendigt.

Målkontoen har Ljuti dog ikke åbnet endnu, men han arbejder ihærdigt på det hver eneste dag på træningsbanen, hvor især skud fra kanten af feltet er hans kompetence.

- Så jeg håber da på at det bliver til et langskudsmål mod HB Køge. Det kunne være rigtig lækkert at hjælpe holdet på den måde, kommer det fra Valon Ljuti.

NFC ligger lige nu på den sjetteplads, der giver adgang til forjættede oprykningsspil efter 22 spillerunder hvor rækkens deles op.

Med halvdelen af kampene afviklet har falstringerne fire point ned til Esbjerg på syvendepladsen, der har spillet en kamp mere, og nok så væsentlig kan dagens modstander, HB Køge, sættes til vægs med hele ni point, såfremt det skulle blive til en sejr på Capelli Sport Stadion i Køge i eftermiddag.

- Alle kigger på top-6, og selvfølgelig vil vi også gerne være med der, så det er da noget, vi går efter, men fokus skal være på én kamp ad gangen, påpeger Valon Ljuti om det faktum, at kommer NFC i top-6, behøver man ikke spekulere på nedrykning længere i denne sæson.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Skal spille på kunstgræs

På den korte bane gælder det dog HB Køge, og på kunstgræs forudser Valon Ljuti en kamp, hvor teknikken kommer i højsædet.

- Det plejer at ligge godt til os, og jeg forventer da også, at vi har en god chance for at vinde, lyder de optimistiske toner fra Valon Ljuti inden dagens opgør.

Det fløjtes i gang kl. 13:30, og tager man ikke bilen til Køge for at overvære kampen, kan den som altid følges direkte i Radio SydhavsØerne.

  • Nykøbing FC's Valon Ljuti var i startopstillingen for første gang i den omvendte kamp mod HB Køge, og i dag gælder det så udekampen på Capelli Sport Stadion i Køge. Foto: Claus Hansen
Annonce
Sport

NFH blev blæst ud af Boxen: Team Esbjerg i særklasse

Sport

Jakob Larsen efter afklapsning: - Det blev mere grimt end nødvendigt

Annonce
Annonce
Sport

NFH blev blæst ud af Boxen: Team Esbjerg i særklasse

Gedser

Fanget ved grænsen: Medbragte meget stort, kontant beløb

Sport

Jakob Larsen efter afklapsning: - Det blev mere grimt end nødvendigt

Lokal nyt

Godkender økonomisk redningsplan med markant mindre indflydelse

Nykøbing

Imponeret over kulissen: Se, hvad der er skabt på 13 år

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Falster

For få havde lyst: Nu flytter den til fængslet

Nykøbing

Den største nogensinde: Elektrisk stemning og bølge i Boxen

Guldborgsund

Et farvel til bananen?

Guldborgsund

Henrik havde svært ved at stå stille, da han så tyren Bjarne

Sport

Bizar afslutning koster dyrt: Nu er hammeren faldet

Udland

Iran lukker landets største lufthavn efter melding om angreb

Vejret

Weekenden bliver kold men byder på flere solstunder

Nykøbing

Grillede 12 pattegrise før kæmpe-kamp

Guldborgsund

- Når sådan et chok rammer, har vi brug for at samles

Indland

Ydermure er styrtet sammen i den udbrændte del af Børsen

Annonce
Annonce
112

"Vi ved godt, at der engang imellem sker noget ved banegården"

Sport

2.400 billetter solgt: Storkamp nærmer sig udsolgt

Sport

Lokal bokser bliver hovednavn ved professionelt stævne

Lolland

Politiet måtte give fortabt: Nu er påskemysteriet opklaret

Guldborgsund

For første gang: Nu kan du gå i dronningens fodspor

Guldborgsund

Unikt projekt: Sygehuspatienter kan nu modtage behandling i eget hjem

112

En person kørt på sygehuset efter sammenstød i trafikken