cookie-og-privatlivspolitik
Nykøbing FC's Valon Ljuti var i startopstillingen for første gang i den omvendte kamp mod HB Køge, og i dag gælder det så udekampen på Capelli Sport Stadion i Køge.
Nykøbing FC's Valon Ljuti var i startopstillingen for første gang i den omvendte kamp mod HB Køge, og i dag gælder det så udekampen på Capelli Sport Stadion i Køge.
Foto: Claus Hansen

Sport

Ingen gaver til tidligere klub

Midtbanespiller Valon Ljuti går efter sæsonens anden sejr mod HB Køge.
16. oktober 2021 kl. 08:30 Af Thomas Jensen

NYKØBING Da Nykøbing FC for to måneder siden vandt 3-1 over HB Køge hjemme i Lollands Bank Park, var det første optræden i startopstillingen for Valon Ljuti, der blev hentet til klubben af cheftræner Claus Jensen i ugen op til sæsonpremieren.

Siden opgøret mod HB Køge, der var sæsonens fjerde kamp, har Ljuti bidt sig fast på midtbanen og fortrængt Mads Carlson til udskiftningsbænken.

Spilleren med de albanske rødder, der har fået sin fodboldopdragelse i københavnerklubben B.93, har været en del rundt i forskellige klubber i seniorkarrieren primært i hovedstadsområdet.

Her har Brønshøj, Lyngby, FC Roskilde, Fremad Amager og senest HB Køge stået på cv'et for den 31-årige Valon Ljuti, der altså kommer fra et ophold hos dagens modstander fra HB Køge, der i sidste sæson havde lejet ham i Fremad Amager.


Passer perfekt ind

- Men det betyder ikke noget, hvor jeg har spillet tidligere. Nu er jeg i Nykøbing FC, hvor jeg er rigtig glad for at være og vil gøre alt for at vi slår HB Køge i eftermiddag, siger Valon Ljuti.

Annonce

Han er faldet godt til i Nykøbing, hvor hans samspil med især lige så fodrappe Mathias Gehrt på midtbanen har været en stor mundfuld for de tidligere modstandere.

- Spillestillen med fokus på det tekniske passer perfekt til mig, og sammen med Gehrt kan vi finde de små rum, der gør os rigtig farlige, siger Valon Ljuti, der også byder godt ind med fysik i nærkampene, når det er nødvendigt.

Målkontoen har Ljuti dog ikke åbnet endnu, men han arbejder ihærdigt på det hver eneste dag på træningsbanen, hvor især skud fra kanten af feltet er hans kompetence.

- Så jeg håber da på at det bliver til et langskudsmål mod HB Køge. Det kunne være rigtig lækkert at hjælpe holdet på den måde, kommer det fra Valon Ljuti.

NFC ligger lige nu på den sjetteplads, der giver adgang til forjættede oprykningsspil efter 22 spillerunder hvor rækkens deles op.

Annonce

Med halvdelen af kampene afviklet har falstringerne fire point ned til Esbjerg på syvendepladsen, der har spillet en kamp mere, og nok så væsentlig kan dagens modstander, HB Køge, sættes til vægs med hele ni point, såfremt det skulle blive til en sejr på Capelli Sport Stadion i Køge i eftermiddag.

- Alle kigger på top-6, og selvfølgelig vil vi også gerne være med der, så det er da noget, vi går efter, men fokus skal være på én kamp ad gangen, påpeger Valon Ljuti om det faktum, at kommer NFC i top-6, behøver man ikke spekulere på nedrykning længere i denne sæson.


Skal spille på kunstgræs

På den korte bane gælder det dog HB Køge, og på kunstgræs forudser Valon Ljuti en kamp, hvor teknikken kommer i højsædet.

- Det plejer at ligge godt til os, og jeg forventer da også, at vi har en god chance for at vinde, lyder de optimistiske toner fra Valon Ljuti inden dagens opgør.

Det fløjtes i gang kl. 13:30, og tager man ikke bilen til Køge for at overvære kampen, kan den som altid følges direkte i Radio SydhavsØerne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE