cookie-og-privatlivspolitik
Ashley Young (til venstre) lavede både assist og mål i lørdagens kamp.
Ashley Young (til venstre) lavede både assist og mål i lørdagens kamp.
Foto: Alberto Lingria/Reuters

Sport

Inter nedlægger Atalanta og tager andenplads

Inter sikrede sig andenpladsen i Serie A, da Atalanta i sæsonens sidste ligakamp blev slået med 2-0.
01. august 2020 kl. 22:53 Af Ritzau

Annonce

Inter cementerede lørdag sin andenplads i Serie A.

Her blev rivalerne i kampen om andenpladsen, Atalanta, slået med 2-0 i begge holds sidste ligakamp i sæsonen efter to mål i starten af første halvleg.

Nederlaget var Atalantas første efter 19 kampe uden.

Christian Eriksen var igen at finde på bænken fra start. Her blev danskeren, indtil han kom på banen, netop som den ordinære spilletid løb ud.

Stadionuret i Bergamo havde ikke engang rundet et minut, da Inter kom foran 1-0 ved Danilo D'Ambrosio, der headede et indlæg fra Ashley Young i mål.

Små 20 minutter senere stod englænderen selv for målet, da han fra venstre side krøllede bolden over i det lange hjørne og gjorde det til 2-0.

Atalanta kom bedre med efter pausen, men målene udeblev altså for det ellers suverænt mest scorende hold i Serie A i denne sæson. 98 mål nåede holdet at score, hvilket er det højeste antal i Serie A siden 1950.

Inters sæson er ikke slut. Antonio Contes tropper møder onsdag Getafe i ottendedelsfinalen i Europa League.

Atalanta skal også spille en europæisk kamp. Paris Saint-Germain venter i Champions League-kvartfinalen 12. august.

Simon Kjær og AC Milan var ligeledes i aktion lørdag aften. Her blev det til en sejr på 3-0 over Cagliari. Milaneserne slutter på sjettepladsen efter at have vundet 9 af sæsonens sidste 12 kampe, der heller ikke bød på nederlag.

Juventus' mestre sluttede ligaen af med at tabe 1-3 til Roma. Det første nederlag på hjemmebane i ligaen siden april 2018.

Juventus kom ellers foran efter små fem minutter, men derefter tog hovedstadsklubben altså over. Dermed ender Cristiano Ronaldo og co. med at vinde Serie A med kun et enkelt point ned til Inter efter en sløj slutspurt, hvor tre af de sidste fire kampe blev tabt.

Juventus skal allerede i kamp igen fredag, hvor Lyon venter i den anden af to Champions League-ottendedelsfinaler. Franskmændene vandt den første 1-0.

Napoli vandt 3-1 over Lazio i den sidste kamp lørdag aften.

Lazios mål blev scoret af Ciro Immobile, der allerede inden kampen var sikker på at slutte som de europæiske ligaers målkonge. Han slutter med 36 mål i 37 ligakampe og tangerer Gonzalo Higuains rekord fra 2015/16 for flest mål i Serie A på en sæson.

Søndag spilles de sidste kampe i Serie A i denne sæson. Danskerklubben Genoa skal forsøge at undgå nedrykning. Klubben ligger på den sidste plads over nedrykningsstregen et enkelt point foran Lecce, der ligger lige under.

Genoa møder Verona, mens Lecce tager imod Parma.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce