cookie-og-privatlivspolitik
Forsvarsspilleren Jacob Egeris har forlænget sin aftale med Nykøbing FC, så den løber hele 2022.
Forsvarsspilleren Jacob Egeris har forlænget sin aftale med Nykøbing FC, så den løber hele 2022.
Foto: Claus Hansen

Sport

Jacob Egeris forlænger med NFC

Vigtig forsvarsspiller har underskrevet ny kontrakt.
26. november 2021 kl. 11:50 Af Thomas Lærke Jensen

NYKØBING En vigtig spiller i NFC-puslespillet er faldt på plads.

Forsvarsspilleren Jacob Egeris, der er et sikkert kort i cheftræner Claus Jensens startopstilling, havde oprindelig kontraktudløb til nytår, men den aftale er nu forlænget, så Jacob Egeris også er at finde i NFC i hele 2022.

Han kom til klubben i februar 2020 fra norske Ham Kam og har Superligaerfaring fra klubber som Viborg, Vejle, FC Nordsjælland og Lyngby og spillede sig hurtigt ind i startopstillingen dengang mest med Jordan Wilson eller Kasper Jensen som makre. Men i det seneste halvandet år har han været et sikkert anker sammen med lige så rutinerede Andreas Holm.

- Jeg er rigtig glad for, at Jacob fortsættter. Han har virkelig fået NFC-dyderne ind under huden og fremstår allerede som en kulturbærer som en af de erfarne og rutinerede spillere, siger Claus Jensen og fortsætter:


Tager stort ansvar

- Jacob tager det ansvar, en rutineret spiller skal, og han er dygtig til at også at bære vores unge spillere videre frem. Både til træning og til kamp er han en stor inspiration med sin professionelle tilgang til tingene, lyder beskrivelsen fra Claus Jensen.

Annonce

Jacob Egeris har allerede taget turen fra Værløse til Nykøbing i to sæsoner, og det bliver han ved med.

- Det er ikke noget problem. De fem kvarters kørsel går hurtigt, og der er ingen trafik, når vi kører "den rigtige vej" på motorvejen, siger Jacob Egeris, der er en del af en "københavner-bil", der også består af Mathias Gehrt, Jannich Storch og Andreas Holm.

De mødes hver dag i Solrød og tager turen sydpå.

- Det fungerer rigtig godt, og vi hygger os i bilen, siger Jacob Egeris, der ikke var i tvivl om, at han skulle fortsætte i NFC.

- Jeg er glad for at være her. Jeg glæder mig til at komme til træning hver eneste dag og trives i klubben.

Annonce

Har stadig ambitioner

- Derudover er jeg glad for at sætte mit præg på klubben, og når jeg er glad og tilfreds, så spiller jeg også bedre inde på banen, og det synes jeg godt, man har kunnet se på mit spil, selv om jeg fortsat føler, jeg kan løfte mit eget niveau, siger 31-årige Jacob Egeris, der fortsat har store ambitioner.

- Vi har holdet til at være der, hvor vi ligger nu, nemlig i top 6, og jeg føler, vi har mere at gå på som klub, og den rejse vil jeg rigtig gerne være med på fremadrettet, siger Jacob Egeris, der peger på, at topniveauet helt klart er til at være med, hvor det er rigtig sjovt, men bundniveauet derimod skal hæves.

- Vi skal være endnu mere stabile og lukke færre mål ind i kampene. Vi scorer rigtig mange mål, men lukker stadig for mange ind, konkluderer Jacob Egeris, der startede denne sæson med efterveerne af en knæskade han pådrog sig i foråret mod FC Roskilde, men i søndags scorede han sit første sæsonmål i 2-3-nederlaget på udebane mod FC Fredericia.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE