cookie-og-privatlivspolitik
NFH-målvogter Louise Egestorp har stået stærkt de sidste to kampe og kan med en ny storkamp i aften være medvirkende til at sende Horsens hjem med et nederlag.
NFH-målvogter Louise Egestorp har stået stærkt de sidste to kampe og kan med en ny storkamp i aften være medvirkende til at sende Horsens hjem med et nederlag.
Foto: Ingrid Riis

Sport

Jakob: Vi må ikke være tilfredse

NFH møder kriseramte Horsens hjemme i Lånlet Arena.
15. september 2021 kl. 14:30 Af Thomas Jensen

NYKØBING NFH har udnyttet et glimrende startprogram til sætte seks gode point ind på kontoen i sæsonens første tre kampe. Senest blev det til en sejr på 26-22 på udebane mod Aarhus United i fredags.

I aften kommer Horsens så på besøg i Lånlet Arena, og som sæsonen har udviklet sig indtil videre, er NFH klar favorit på hjemmebane på trods af, at gæsterne op til denne sæson har forstærket sig med flere danske landsholdsspillere.

Således er både Stine Bodholt, Laura Damgaard og Maibritt Toft Hansen hentet til Horsens for at bringe dem i slutspillet, men indtil videre har de fået en forfærdelig sæsonstart med nederlag til Ajax og Randers på hjemmebane samt Herning-Ikast på udebane.

Det kostede i sidste uge træner Lars Frederiksen jobbet, og i stedet har Jan Leslie overtaget roret i den ambitiøse klub.

Noget, som NFH-træner Jakob Larsen naturligvis har betragtet på afstand, og han synes at ledelsen i Horsens måske har været lige lovlig hurtig på aftrækkeren.

Annonce

Overilet reaktion

- Det er tidligt, og en overilet reaktion, for jeg synes, de havde tegningen til noget godt. Især mod Herning-Ikast spiller de rigtig godt i 48 minutter, inden de går ned på ressourcerne til sidst, siger Jakob Larsen, der forventer, at Horsens kommer ud med en trodsreaktion og fornyet energi i aften med en ny træner ved roret.

- Rent spillemæssigt kan han (Jan Leslie, red.) ikke nå at rykke så meget med de få træninger, han har haft med holdet. Det er mere energiniveauet og det mentale, han kan gå ind og rykke ved, og det vil han helt sikkert også gøre, påpeger Jakob Larsen og fortsætter:

- Det tager altid tid at sammenspille et nyt hold uansat hvor mange landsholdsspillere, du henter ind. Hvis ikke du har koncpetet og herakiet på plads, så tager det tid. Helt op imod et halvt år. Den tid fik Lars Frederiksen ikke, men det får Jan Leslie så, og for os bliver det vigtigt at dræbe det mentale løft, som de givetvis har fået med en ny træner, lyder det fra NFH-træneren.

Han anerkender, at starten på sæsonen har været god, men som han rigtigt understreger:

- Hvis vi taber resten af kampene, så kan vi ikke bruge den til noget som helst. Men selvfølgelig glæder vi os over de seks point, vi har på kontoen. Det nytter bare ikke noget at hvile på laurbærrene. Vi er ikke tilfredse. Vil vil meget mere, siger Jakob Larsen, der havde forberedt sig på Horsens under Lars Frederiksen, men nu skal indstille sig på Jan Leslie i stedet.

Annonce

Jakob Larsen kan glæde sig over, at Sofie Flader kun fik 20 minutters spilletid i fredags, inden hun blev diskvalificeret med et rødt kort.

- Så hun er helt frisk efter en forlænget weekend, smiler Jakob Larsen, der ellers råder over den samme trup som vandt i Aarhus og som har triumferet i alt, hvad de har stillet op i i denne sæson indtil videre.

Der er kampstart klokken 19:30 i Lånlet Arena Nykøbing.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN STÆVNGAARD

Historisk øjeblik venter! 27. september 2021 kl. 11.47

AF: JOHN WENNERWALD

Farvel Mutti 26. september 2021 kl. 23.05

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

Annonce

ANNONCE