Annonce
Sport

Jakob: Vi må ikke være tilfredse

NFH-målvogter Louise Egestorp har stået stærkt de sidste to kampe og kan med en ny storkamp i aften være medvirkende til at sende Horsens hjem med et nederlag. Foto: Ingrid Riis

NFH møder kriseramte Horsens hjemme i Lånlet Arena.

NYKØBING NFH har udnyttet et glimrende startprogram til sætte seks gode point ind på kontoen i sæsonens første tre kampe. Senest blev det til en sejr på 26-22 på udebane mod Aarhus United i fredags.

I aften kommer Horsens så på besøg i Lånlet Arena, og som sæsonen har udviklet sig indtil videre, er NFH klar favorit på hjemmebane på trods af, at gæsterne op til denne sæson har forstærket sig med flere danske landsholdsspillere.

Således er både Stine Bodholt, Laura Damgaard og Maibritt Toft Hansen hentet til Horsens for at bringe dem i slutspillet, men indtil videre har de fået en forfærdelig sæsonstart med nederlag til Ajax og Randers på hjemmebane samt Herning-Ikast på udebane.

Det kostede i sidste uge træner Lars Frederiksen jobbet, og i stedet har Jan Leslie overtaget roret i den ambitiøse klub.

Noget, som NFH-træner Jakob Larsen naturligvis har betragtet på afstand, og han synes at ledelsen i Horsens måske har været lige lovlig hurtig på aftrækkeren.

Overilet reaktion

- Det er tidligt, og en overilet reaktion, for jeg synes, de havde tegningen til noget godt. Især mod Herning-Ikast spiller de rigtig godt i 48 minutter, inden de går ned på ressourcerne til sidst, siger Jakob Larsen, der forventer, at Horsens kommer ud med en trodsreaktion og fornyet energi i aften med en ny træner ved roret.

- Rent spillemæssigt kan han (Jan Leslie, red.) ikke nå at rykke så meget med de få træninger, han har haft med holdet. Det er mere energiniveauet og det mentale, han kan gå ind og rykke ved, og det vil han helt sikkert også gøre, påpeger Jakob Larsen og fortsætter:

- Det tager altid tid at sammenspille et nyt hold uansat hvor mange landsholdsspillere, du henter ind. Hvis ikke du har koncpetet og herakiet på plads, så tager det tid. Helt op imod et halvt år. Den tid fik Lars Frederiksen ikke, men det får Jan Leslie så, og for os bliver det vigtigt at dræbe det mentale løft, som de givetvis har fået med en ny træner, lyder det fra NFH-træneren.

Han anerkender, at starten på sæsonen har været god, men som han rigtigt understreger:

- Hvis vi taber resten af kampene, så kan vi ikke bruge den til noget som helst. Men selvfølgelig glæder vi os over de seks point, vi har på kontoen. Det nytter bare ikke noget at hvile på laurbærrene. Vi er ikke tilfredse. Vil vil meget mere, siger Jakob Larsen, der havde forberedt sig på Horsens under Lars Frederiksen, men nu skal indstille sig på Jan Leslie i stedet.

Jakob Larsen kan glæde sig over, at Sofie Flader kun fik 20 minutters spilletid i fredags, inden hun blev diskvalificeret med et rødt kort.

- Så hun er helt frisk efter en forlænget weekend, smiler Jakob Larsen, der ellers råder over den samme trup som vandt i Aarhus og som har triumferet i alt, hvad de har stillet op i i denne sæson indtil videre.

Der er kampstart klokken 19:30 i Lånlet Arena Nykøbing.

  • NFH-målvogter Louise Egestorp har stået stærkt de sidste to kampe og kan med en ny storkamp i aften være medvirkende til at sende Horsens hjem med et nederlag. Foto: Ingrid Riis
Annonce
Sport

NFH blev blæst ud af Boxen: Team Esbjerg i særklasse

Sport

Jakob Larsen efter afklapsning: - Det blev mere grimt end nødvendigt

Annonce
Annonce
Sport

NFH blev blæst ud af Boxen: Team Esbjerg i særklasse

Gedser

Fanget ved grænsen: Medbragte meget stort, kontant beløb

Sport

Jakob Larsen efter afklapsning: - Det blev mere grimt end nødvendigt

Lokal nyt

Godkender økonomisk redningsplan med markant mindre indflydelse

Nykøbing

Imponeret over kulissen: Se, hvad der er skabt på 13 år

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Falster

For få havde lyst: Nu flytter den til fængslet

Nykøbing

Den største nogensinde: Elektrisk stemning og bølge i Boxen

Guldborgsund

Et farvel til bananen?

Guldborgsund

Henrik havde svært ved at stå stille, da han så tyren Bjarne

Sport

Bizar afslutning koster dyrt: Nu er hammeren faldet

Guldborgsund

- Når sådan et chok rammer, har vi brug for at samles

Udland

Iran lukker landets største lufthavn efter melding om angreb

Nykøbing

Grillede 12 pattegrise før kæmpe-kamp

Vejret

Weekenden bliver kold men byder på flere solstunder

Indland

Ydermure er styrtet sammen i den udbrændte del af Børsen

Annonce
Annonce
112

"Vi ved godt, at der engang imellem sker noget ved banegården"

Sport

2.400 billetter solgt: Storkamp nærmer sig udsolgt

Sport

Lokal bokser bliver hovednavn ved professionelt stævne

Lolland

Politiet måtte give fortabt: Nu er påskemysteriet opklaret

Guldborgsund

For første gang: Nu kan du gå i dronningens fodspor

Guldborgsund

Unikt projekt: Sygehuspatienter kan nu modtage behandling i eget hjem

112

En person kørt på sygehuset efter sammenstød i trafikken