cookie-og-privatlivspolitik
NFH-træner Jakob Larsen håber, at Emilie Steffensen kan fortsætte de gode takter, hun viste i lørdagens kamp mod Randers, når NFH i aften står overfor Horsens.
NFH-træner Jakob Larsen håber, at Emilie Steffensen kan fortsætte de gode takter, hun viste i lørdagens kamp mod Randers, når NFH i aften står overfor Horsens.
Foto: Ingrid Riis

Sport

Jakob har en god fornemmelse

NFH skal på en ny tur til Jylland.
21. oktober 2020 kl. 11:19 Af Thomas Jensen

Annonce

NYKØBING Det er stadig tidligt på sæsonen for NFH, der dog har spillet otte kampe og hentet syv point. Dermed ligger holdet placeret lige over slutspilsstregen, og det er nu toget kører mod slutspillet.

Det viser tabellen med al tydelighed, da dagens modstander fra Horsens, der også har slutspilsambitioner, ligger under den vigtige streg med fire point.

Med andre ord kan NFH tage en afstand på fem point til netop Horsens, hvis de trækker sig sejrrigt ud af aftenens opgør i Forum Horsens.


- Vi skal levere

Det har NFH-træner Jakob Larsen også noteret sig, og på papiret er det en modstander, som NFH bør besejre, men papir kan være taknemmeligt, mener han.

- Jeg har en god fornemmelse før kampen. Det er en kamp, vi bør vinde, men der er bare ikke længere modstandere i Ligaen, som man bare går ud og slår.

- Vi skal levere en helstøbt indsats for at få en sejr med hjem, og det tror jeg også på, at vi gør, slår han fast.

Med sejren i lørdags mod Randers fik pigerne selvtilid og en positiv oplevelse med hjem.

- Der var mange gode ting i den kamp. Især angrebsspillet var fornuftigt, hvor vi kom til gode chancer, påpeger Jakob Larsen, der i de to træninger op til aftenens kamp har arbejdet intenst med forsvaret.

- Randers fik for mange mål fra stregpositionen, og det skal vi have løst, siger Jakob Larsen.


Skadet landsholdsspiller

Horsens har ambitioner om mere end bare at overleve, som de gjorde i sidste sæson, hvor de var oprykker fra 1. division.

Til denne sæson har de rustet op med blandt andre Trine Knudsen fra TTH Holstebro og Susanne Madsen fra Odense. Derimod er den tidligere NFH-streg Line Skak ikke i klubben længere.

Men holdets vigtigste brik, den svenske landsholdsspiller Melissa Petrén, har siddet ude de seneste kampe med en skade, og hun forventes heller ikke at spille i aften.

- Som jeg ser det, har de tre-fire bagspillere at vælge imellem, og der bør vi have en fordel i form af flere ressourcer, selvom vi mangler Sofie Alnor, mener Jakob Larsen.

Sofie Alnor har overrevet korsbåndet og forventes ude det meste af sæsonen.

NFH kommer med den friske sejr fra Randers, mens Horsens noget skuffende blev klædt fuldstændig af i udekampen mod Ajax, der sluttede 28-17 i københavnernes favør.

På hjemmebane har Horsens dog vist bedre takter og vandt senest 26-18 over Holstebro, som NFH kun formåede at få uafgjort mod forrige søndag.

Så der er nok lagt op til en jævnbyrdig kamp i Horsens, som kan følges direkte i Radio SydhavsØerne fra klokken 19:00.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Traditioner ændres i år 29. november 2020 kl. 22.13

AF: LINDA SOMMER

Brint er fremtidens grønne energi 28. november 2020 kl. 11.04

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

Annonce