cookie-og-privatlivspolitik
Jens Stryger er igen blandt landstræner Kasper Hjulmanns udvalgte til VM-kvalifikationskampene mod Moldova og Østrig, der spilles om to uger.
Jens Stryger er igen blandt landstræner Kasper Hjulmanns udvalgte til VM-kvalifikationskampene mod Moldova og Østrig, der spilles om to uger.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Sport

Jens Stryger udtaget igen

Kasper Hjulmand har atter sendt bud efter Sakskøbing-dreng
28. september 2021 kl. 13:00 Af Thomas Jensen

BRØNDBY Jens Stryger Larsens navn var ikke overraskende igen blandt de udvalgte, da fodboldlandsholdets træner Kasper Hjulmand mandag udtog truppen til de næste to VM-kvalifikationskampe mod Moldova på udebane og Østrig hjemme i Parken.

Den 30-årige Sakskøbing-dreng, der til dagligt optræder i den italienske Serie A-klub Udinese, kan dermed få udbygget kvoten på de 45 A-landskampe han allerede står noteret for.

Kampene mod Moldova og Østrig der spilles lørdag 9. oktober og tirsdag 12. oktober, kan sende Danmark til VM-slutrunden i Qatar om et år, hvis begge kampe ender med en sejr.

- Det er vores altoverskyggende målsætning med de to kampe. Vi vil afgøre kvalifikationen allerede nu, sagde Kasper Hjulmand på det pressemøde, hvor truppen til kampene blev offentliggjort.

Danmark har lige nu 18 point på førstepladsen, hvilket er syv mere end Skotland på andenpladsen og otte mere end Israel på tredjepladsen.

Annonce

Der var generelt ikke de store overraskelser i Kasper Hjulmands trup.

Mohamed Daramy fra Ajax og Rasmus Nissen fra Red Bull Salzburg, der begge fik landsholdsdebut i september, er begge med igen. AGF-keeper Jesper Hansen erstatter desuden FC Midtjyllands Jonas Lössl.

Anders Christiansen, Rasmus Falk, Philip Billing og Nicolai Boilesen, som var blandt Kasper Hjulmands udvalgte, da han udtog 26 spillere i august, er ikke med denne gang.

Kasper Dolberg er også udtaget på betingelse af, at han kommer sig over en mindre skade.

Før Kasper Hjulmand udtog sin trup var den nye U/21-landstræner Jesper Sørensen også på podiet for at udtage sin trup til kampe mod Skotland og Belgien, og her var den tidligere NFC- og nuværende Torino-spiller Magnus Warming blandt de udtagne spillere.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

Annonce

ANNONCE