cookie-og-privatlivspolitik
Jordan Wilson kommer også til at hilse på Nykøbing FC's fans det næste halvandet år. Midtbanespilleren har forlænget sin kontrakt med klubben til sommeren 2020.
Jordan Wilson kommer også til at hilse på Nykøbing FC's fans det næste halvandet år. Midtbanespilleren har forlænget sin kontrakt med klubben til sommeren 2020.
Foto: Ingrid Riis

Sport

Jordan Wilson bliver i Nykøbing

Nykøbing FC's hårdtarbejdende midtbanespiller fortsætter.
29. november 2018 kl. 13:10 Af Thomas Jensen

Annonce

NYKØBING Han har udviklet sig til en absolut nøglespiller og er en af de første på holdkortet, når træner Jens Olsen skal stille hold til weekendens kampe.

Sådan kommer det heldigvis også til at fortsætte i mindst halvandet år endnu.

Folketidende erfarer, at parterne er blevet enige om at fortsætte samarbejdet frem til 30. juni 2020, og blækket på kontrakunderskrivelsen skulle lige knapt være tørt.

Efter efterårssæsonens sidste kamp i søndags mod Viborg sagde Jordan Wilson:

- Jeg håber, det falder på plads. Jeg vil gerne blive, sagde canadieren, der i sine nu fire år i Danmark har lært at tale forståeligt dansk og altid har et smil på læben og tid til en snak, når fans og andre interesserede vil høre hans mening.


Nykøbing er mit hjem

- Nykøbing er blevet mit hjem, og jeg føler, at NFC er min første rigtige klub. Jeg er rigtig glad for at være i byen, så selvfølgelig vil jeg gerne blive her, siger Jordan Wilson, der for nylig rundede 100 kampe for "bjørnebanden".

Han kom til Danmark for fire år siden og begyndte sit danske eventyr i Køge-klubben Rishøj, der dengang spillede i 2. division.

Her blev han spottet af NFC's nuværende assistenttræner Jan Jacobsen, der hentede ham til Nykøbing i sommeren 2015, hvor han blev indlogeret hos bestyrelsesmedlem Lasse Øster Dalsgaard, indtil canadieren fik sin egen lejlighed i Nykøbing.

Jordan Wilson er således en af de spillere, der har været med hele vejen på NFC's tur fra 2. division og til den nuværende placering som nummer fire i 1. division.


Kasper vil fortsætte

Forsvarsspilleren Kasper Jensen har også kontraktudløb til nytår, og han skal have en snak med klubben i den nærmeste fremtid.

- Min førsteprioritet er at blive i NFC, siger Kasper Jensen, der i de sidste fem kampe inden vinterpausen har været blandt Jens Olsens foretrukne fra start.

- Jeg har ikke talt med andre klubber, da jeg først vil høre fra NFC, men det er da klart, at bliver det ikke til noget med NFC, så skal jeg kigge mig om efter noget andet, oplyser han.

Anfører Lars Pleidrup har efterhånden rundet de 37 år og er også en af dem med kontraktudløb, men han regner ikke med at have spillet sin sidste kamp.

- Jeg har stadig lyst og føler stadig jeg kan bidrage til holdet, så jeg ser ingen grund til at stoppe endnu, siger Lars Pleidrup, der føler sig forholdsvis sikker på, at sportschef Claus Jensen vil honorere hans krav.

- Mon ikke vi bliver enige. Det regner jeg med, lyder det optimistisk fra kaptajn og kamprekordholder Lars Pleidrup.

Claus Jensen ville efter årets sidste kamp i søndags mod Viborg ikke gå i detaljer med forhandlingerne med de enkelte spillere.

- Jeg har gennem hele efteråret haft en god dialog med spillerne, men det er et større puslespil, der skal falde på plads, og så må vi se, hvordan det ender, siger sportschefen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nej til eksperimenter 26. maj 2019 kl. 22.46

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. bjørnebrønden 24. maj 2019 kl. 08.57

AF: LEIF A. JENSEN

Byrådet lader… 23. maj 2019 kl. 19.03

AF: LINDA SOMMER

Lokallisten Lolland siger… 20. maj 2019 kl. 20.22

AF: JENS RANE HOLCK

Nej til havbrug, ja til… 20. maj 2019 kl. 00.05

AF: JOHN WENNERWALD

Bananrepublikken Danmark 19. maj 2019 kl. 23.27

Annonce