cookie-og-privatlivspolitik
Mark Pedersen fra Maribo Kajakklub er lige nu i træningslejr i Sevilla.
Mark Pedersen fra Maribo Kajakklub er lige nu i træningslejr i Sevilla.
Foto: Finn Larsen

Sport

Kajakroere finder formen i solskinsvejret i Sevilla

Maribo Kajakklub har startet forberedelser til ny sæson.
11. februar 2020 kl. 18:00 Af Thomas Jensen

Annonce

MARIBO Forberedelserne til sæsonen er i fuld gang for Maribo Kajakklubs bedste roere. Således er de fleste taget til varmere himmelstrøg, langt væk fra den danske kulde og blæst.

De allerbedste internationale roere, Emma Aastrand Jørgensen, Renè Holten Poulsen, Rasmus Alsbæk og Pernille Knudsen, er med landsholdet i Florida. Her skal de forberede sig i seks uger, inden de vender tilbage til Danmark i to uger, hvorefter de begiver sig mod Portugal i tre uger frem mod Copenhagen Spring Regatta Bagsværd den 24.-26. april.

Det altoverskyggende mål for sæsonen er OL i Tokyo i juli.

Fremtidens OL-deltagere fra Maribo Kajakklub er i sidste uge fløjet til Sevilla, hvor godt 20 roere forbereder sig, og ifølge sportschef Finn Larsen, der er med på turen, er forholdene i Spanien optimale.

- Her er 22-23 grader og helt roligt vand. Det er helt perfekt, lyder det fra sportschefen, der finder turen absolut nødvendig.

- Det er meget afgørende, at roerne kommer af sted. Det er vigtig forberedelse frem mod sæsonen, hvor vi kan arbejde med små detaljer og også rent mentalt komme ind i hovederne på roerne. Når man skal træne så meget, er det helt afgørende, at hovedet er med, og det lærer vi dem blandt andet hernede, siger Finn Larsen.

Når delegationen vender tilbage til Danmark den 29. februar, venter træning på hjemlige breddegrader i tre uger inden roerne tager til Tyn nad Vltvou i Tjekkiet i to uger. Den korte målsætning her er også Copenhagen Spring Regatta.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

Annonce