cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Ingrid Riis

Sport

Kampsports-stævne flytter NFH-kamp ud af byen

Håndboldklubben har valgt at flytte en ligakamp til Næstved, fordi hallen er optaget af kampsportstævne med Mark O. Madsen.
03. september 2018 kl. 14:15 Af Jakob Poulsen

Annonce

Det er ikke hver dag, at den lokale MMA-stjerne og OL-sølvvinder i brydning Mark O. Madsen kan opleves live i kampsporten MMA på hjemmebane i Nykøbing.

Men den 22. september går han i buret i Nykøbing F. Hallen for groft sagt at dele øretæver ud, og det har fået håndboldklubben NFH til at flytte deres hjemmekamp i HTH-ligaen mod TTH Holstebro til Arena Næstved i Næstved.

Ikke fordi, man er bange for øretæver, men af rent praktiske årsager.
Håndboldkampen skulle nemlig være spillet aftenen før det store MMA-stævne, hvor Mark O. Madsen bliver hovednavnet.
Men af hensyn til forberedelserne med at gøre hallen klar til kampsport, har NFH altså flyttet kampen mod TTH Holstebro til Arena Næstved.

NFH oplyser på deres Facebook-side, at kampen nu i stedet skal spilles torsdag den 20. september klokken 19.30. Det er langt fra første gang, at NFH spiller i arenaen i Næstved, og det er heller ikke første gang, at man møder holdet fra Holstebro der.

Da Arena Næstved for et par år siden blev indviet, skete det netop med en kamp mellem NFH og TTH Holstebro - et opgør, de gulblusede fra Nykøbing i øvrigt vandt.

Det store MMA-stævne forventes udover Mark O. Madsens kamp at byde på to andre professionelle kampe og 10-15 amatørkampe.

- Det er en fantastisk mulighed for at kæmpe på en scene med international opmærksomhed og samtidig på hjemmebane i Nykøbing, hvilket jeg glæder mig helt vildt til, og jeg er klar, har Mark O. Madsen tidligere fortalt til Folketidende.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

AF: BJARKE ROSENKILDE

De kære konventioner. 11. juli 2019 kl. 15.26

AF: MARTIN WOUTERS

cykelbro, lille ekstra ø og… 08. juli 2019 kl. 09.07

AF: JOHN WENNERWALD

Fattigdomsgrænsen genindføres 07. juli 2019 kl. 22.38

AF: BJARKE ROSENKILDE

Sandheden er ilde hørt 07. juli 2019 kl. 16.31

AF: JOHN WENNERWALD

Brystkræftsafdeling flyttes 30. juni 2019 kl. 22.05

Annonce